Osakkaan edut

Osakkaan edut 2018

LAHDEN GOLFISSA OSAKAS ON ETUASIAKAS

Osakkeen omistaminen on aktiivisen pelaajan sijoitus omaan harrastukseen. Osakasedut ja Kultakortti antavat myös lisäarvoa osaketta myytäessä. Kaudella 2018 pelaavat osakkeenomistajat nauttivat seuraavista eduista:

Perhealennus:
- Saman talouden junioreiden kausimaksusta alennus jopa 150€
- GKS- vaihtopäivät: yksi ilmainen kierros arkisin 1.5.-30.6. tai 1.8.-31.9. kaikilla GKS kentillä. (Vierumäki, Messilä,       Hartola, Iitti, Kanava)
- GKS kilpailut: Mahdollisuus osallistua GKS Tourin kilpailuihin puoleen hintaan vieraskentillä (25€). Mahdollisuus osallistua muiden GKS-kenttien avoimiin kilpailuihin hintaan 35€ (ei koske erikoiskilpailuja)

Kultakortti:
Golfkenttien keskenään sopima Kultakortti-järjestelmä on upea esimerkki osakkaita arvostavasta asenteesta. Tämän kortin voi hankkia vain omalla nimetyllä pelioikeudellaan pelaavat osakkeenomistajat. He pelaavat tänäkin vuonna 25 kentällä, 7 kertaa, 165 euroa maksavalla Kultakortilla.

Kenelle Kultakortti on tarkoitettu?
Aktiiviharrastajalle Kultakortti tarjoaa edullisia vieraskierroksia 25 kentällä.

Miten hankin Kultakortin?
Tilaa kortti toimistolta sp. lahdengolf@lahdengolf.fi tai p.040 3519354. Jos sinulla on ollut kortti aikaisemmin, löytyy tarvittava valokuva tiedostoistamme, muussa tapauksessa lähetä myös kuva sähköpostilla. Lähetämme sinulle laskun kortista (lasku muodostuu myös tietoihisi nexgolfissa). Jos haluat maksaa Kultakortin Smartum- tai Virikeseteleillä, osta kortti caddiemasterilta.
Kultakorttia ei enää anneta fyysisenä korttina. Uusien sääntöjen mukaan Kultakortti-pelaajan kuva tallennetaan NexGolfin tietokantaan sen joustavan käyttämisen johdosta. Vaihtoehtoisesti pelaajan tulee todistaa henkilöllisyytensä hyväksyttävällä henkilötodistuksella.

Etukortti:
- Omalla osakkeella pelaava voi lunastaa etukortin omakustannehintaan 5€.
- SGK-etukortilla pelaat kaikilla etukorttikentillä -50% alennuksella normaalista greenfeestä. Alennus on käytettävissä    tänä vuonna jopa 3 krt/kenttä kauden aikana. Etukortti on voimassa 1.5.-31.10.2018

Muut maksuedut:
- Bägikaapin vuokra -50%
- Rangepoletit 50kpl -50%
- Auton vuokra -10€
- GreenFee alennus osakkaan vieraalle -10€
- Laajempi ajanvarausmahdollisuus
- Talviharjoittelu -20€