Kilparyhmä

Haku Lahden Golfin kilparyhmään kaudelle 2017 – haku loppuu 31.10.2016

Kenelle?

Golffarille, jolla on unelmia golfin parissa kilpailullisesti ja tahto tavoittaa unelmansa. Ikärajaa varsinaisesti ei ole ja päävalmentaja haastattelee kilparyhmään hakevan pelaajan henkilökohtaisesti. If there is a will, there is a way!

Mitä juniorille tarjotaan?

Tällä hetkellä toimimme kolmessa ryhmässä, mutta ensi kauden ryhmäjako on vielä vähän auki ja selviää, kun meillä on kilparyhmä kokonaisuudessa kasassa.

*Vanhemmat pojat
*Nuoremmat pojat
*Tytöt

Harjoittelemme n. 5 kertaa viikossa ohjatusti ryhmien kanssa, johon sisältyy fysiikka ja lajiharjoitukset. Yhteisharjoitusten tarkoituksena on antaa työkaluja pelaajalle, joita harjoitellaan sitten omatoimisesti ja riittävästi omien unelmien sekä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Mitä juniorilta edellytetään?

- Tahtoa laittaa itsensä peliin.

- Rohkeutta haastaa itseään ja omia taitojaan tavoitellessaan omia unelmiaan golfin saralla.

- Sitoutumista yhteisiin pelisääntöihin.

 - Pelaamista säännöllisesti Tsemppi Tourilla tai sitä korkeammalla tasolla TAI ensi kesänä aloittamista siellä.

Ilmoittautuminen haastatteluun -> päävalmentajalle e-mailiin tai voi laittaa whatsappin kautta myös. Haastattelussa käydään läpi tämän hetken tilannetta, tulevaa kilpailukautta sekä pidemmän tähtäimen tavoitteita. Päävalmentaja tekee päätöksen haastattelun jälkeen valitaanko pelaaja kilparyhmään.

LG:n Päävalmentaja
Riku Äyri
rikuayri@yahoo.co.uk
045-2614916

Lahden Kilpagolfryhmän pelisäännöt 2017

Perustarkoituksena kilparyhmällä on tarjota nuorelle urheilijalla turvallinen ja hyvä paikka / alusta tavoitella omia unelmiaan ja tavoitteitaan golfin parissa. Niin fyysisen, teknisen kuin henkisen puolen kehittäminen tasapuolisesti on tärkeää.

Jokainen urheilija saa asettaa omat unelmat ja tavoitteet ilman valmentajien painostusta. Valmentajien tehtävänä on tukea, kannustaa ja ohjata urheilijaa kehityksen tiellä, parhaalla mahdollisella tavalla (niillä resursseilla, joita on käytettävissä).

Vaikka golf on yksilölaji, tapahtuvat harjoitukset enemmän tai vähemmän ryhmä muodossa. Ja ryhmässä työskentelemisessä on hyvä olla selkeät pelisäännöt, jotta voidaan taata työrauha jokaiselle urheilijalle.

Kilpaurheilijan kehittymisen tärkein tapahtuma on ”arkipäiväinen” työ.  Hyvä urheilija rakentuu jokapäiväisen harjoittelun kautta, jossa keskitytään jokaiseen harjoitukseen, jokaiseen harjoitteeseen antaumuksella ja hyvällä keskittymisellä 100 %:sti. Kaikki muu on harrastelua ja puuhastelua. Tämä meidän ryhmä on LG:nKILPARYHMÄ!

Jos haluat olla mukana tässä mahtavassa porukassa J, on sinun SITOUDUTTAVA yhteisiin pelisääntöihin!

* Kunnioita itseäsi sekä kaikkia ryhmän jäseniä, sekä kaikkia ketkä auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamiseksi.

* Kanna vastuu omasta tekemisestäsi.

* Harjoituksiin tullaan omaan ryhmään kuuluvalla ajalla. (poikkeukset valmentajan luvalla)

* Työrauha jokaisessa harjoituksessa kaikille.

* Kännykät tai muu teknologia ei kuulu harjoituksiin. (poikkeukset valmentajan luvalla)

* Harjoituksista pois jäämisestä ilmoitus päävalmentajalle.

* 100% joka treeni.

* Nauti harjoittelusta ja pelaamisesta

Pelisääntöjen noudattamattomuudesta (valmentaja arvioi), tullaan huomauttamisen jälkeen poistamaan harjoituksista. Eli olet aina tervetullut harjoituksiin sitouduttuasi yhdessä hyväksyttyihin sääntöihin. Yhdessä me ollaan vahvoja!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone