Miten pelaamaan?

Golfin aloitus juniorille

Juniorille golfin aloittaminen Lahden Golfissa on helppoa. Suositeltavaa on aloittaa harrastus ohjatusti yhdessä muiden lasten kanssa harrasteryhmien harjoituksissa tai golfleireillä. Voit myös ilmoittautua ABC Golfin alkeiskurssille. Et tarvitse omia välineitä golfin aloittamiseen, eikä sinun tarvitse olla seuran jäsen aloittaaksesi golfin harrastamisen.

Golfleirit

Kesäkuun alussa järjestetään golfleirit aloitteleville ja golfia harrastaville junioreille. Leirit koostuvat hauskasta tekemisestä, liikunnasta ja lajin harjoittelusta. Lisää tietoa kesän golfleireistä tästä.

Harrastejunioreiden harjoitukset

Harrastejunioreiden harjoitukset kestävät koko kesän toukokuusta syyskuuhun. Harjoituspäivä on tiistai. Harjoituksissa pääset harjoittelemaan golfia ohjatusti ja pääset myös kentälle pelaamaan.

Lahden Golfin harrasteryhmän harjoituksiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset golfarit. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi kokemusta golfista yhtään. Tervetuloa rohkeasti mukaan golfin pariin turvallisessa ja rennossa ympäristössä.

Lisätietoa harrasteryhmästä tästä.

ABC Golfin alkeiskurssit

ABC Golfin sähköpostiin: abcgolf@abcgolf.fi tai Pro Shoppiin p. 03-7841311.

Kauden 2017 alkeiskurssien aikataulut löytyvät tästä.

Green card

Päästäksesi itsenäisesti kentälle, tarvitset green cardin. Green card myönnetään, kun taitosi ovat riittävät. Haluamme kuitenkin, että kaikki halukkaat pääsevät kentälle jo heti aloittaessaan golfin ilman green cardia. Niinpä harrasteryhmien harjoituksissa sinulla on tähän mahdollisuus. Kentälle voit mennä myös green cardin ja LG:n pelioikeuden omaavan jäsenen seurassa. Harjoituksissa tai alkeiskurssilla on mahdollisuus myös suorittaa green card, kun taidot ovat riittävät.

Tutustu golfliiton junioreiden green card –ohjeistukseen tästä.

Miten pelaamaan itsenäisesti?

Päästäksesi pelaamaan Takkulassa itsenäisesti tarvitset green cardin lisäksi seuran jäsenyyden ja LG:n pelioikeuden. Jäsenhakemuksen saat LG:n kotisivuilta ja ProShopista, jonne voit jättää täytetyn hakemuksen.

Junioreille (alle 21 v) on suunnattu edullisempi nuorisopelioikeus sekä vielä harrastuksen aloittamista miettiville lippupaketti (alle 18 v), mikäli juniori on LG:n jäsen.

Paketteja on myynnissä rajoitettu määrä. Saat Golfliiton jäsen- ja tasoituskortin kun lunastat pelioikeuden.

Maksut junioreille 2017

Harrasteryhmän harjoitukset jäsen 100 €

Harrasteryhmän harjoitukset ei-jäsen 250 €

Kehitysryhmän harjoitukset (sis. harraste- ja kehitysryhmän harjoitusmaksun) 350 €

Golfleiri 195 €, viikonloppuleiri 120 €

Nuorisopelioikeus jäsenelle 100-245 €

Mestari 18r. 5-lippupaketti jäsenelle 95 €

Kisälli 9r. 10-lippupaketti jäsenelle 80 €

Kisälli 9r. 20-lippupaketti jäsenelle 150 €

Jäsenyys Lahden Golfissa: juniorin liittymismaksu 20 €, jäsenmaksu 50 €