50.000 kierrosta rikki Takkulassa

Kesä on vaihtunut syksyyn ja kausi 2020 on kääntynyt loppusuoralle.

Pelit toki vielä jatkuvat molemmilla kentillä niin kauan kuin olosuhteet sen sallivat. Klubiravintola sulkee ovensa ensi viikon jälkeen sunnuntaina 4.10. ja silloin on tarjolla kakkukahvit noin sadalle ensimmäiselle klo 10:00 alkaen. Tervetuloa!

Kahvilatoiminta siirtyy 5.10. alkaen caddiemasterin tiloihin kevään tapaan ja Cafe Peku palvelee teitä caddiemasterin aukioloaikoina pelikauden loppuun asti.

4.10. sulkeutuu myös range. Aloitamme rangen korjaustyöt tulevia kausia varten. Omilla palloilla rangea voi käyttää myös jatkossa, jos työt eivät ole käynnissä. Lähipeliharjoittelupaikkoja voi edelleen käyttää normaalisti.

Talviharjoitushalli avataan marraskuussa. Tiedotamme avaamisesta tarkemmin lokakuun aikana.

Kausi on ollut erikoinen. Rajoitukset eivät toistaiseksi ole haitanneet harrastustamme, vaan vaikutukset ovat olleet jopa päinvastaiset. Koko maassa kierrosmäärät ovat nousseet ja harrastajamäärä on Suomessa ennätyksellinen. Tämä näkyy myös Lahden Golfissa. Noudatimme keväällä tarkasti Golfliiton suosituksia, mutta rajoituksista huolimatta edellinen kierrosmääräennätys (2018 44.800 kierrosta) saavutettiin jo syyskuun alussa. Nyt 25.9. kierroksia kentillämme on jo yli 51.000. Tämä on osaltaan paikannut myös yhtiön tilannetta, kun pelituoteista saadut tuotot ovat korjanneet menetettyjä yritystapahtumia ja muita yhteistyötuottoja.

Jäsenmäärä on myös kasvanut kauden aikana yli sadalla golfarilla. Meitä on nyt historialliset 1785 jäsentä.

Hyviä syyskierroksia kaikille!