ABC Golf Oy Pekkarisen ja Aarnion omistukseen

Seppo Pekkarinen (vas.) ja Riku Aarnio ottivat vetovastuun ABC Golfista.

Sari ja Esa Mykkänen ovat myyneet osuutensa ABC Golf Oy:stä Seppo Pekkariselle ja Riku Aarniolle. Osapuolet kertoivat kaupasta tiistaina. Kaupan myötä ABC Golfin Pro Shopit ja opetustoiminta siirtyy sataprosenttisesti Pekkarisen ja Aarnion omistukseen.

– Odotamme Rikun kanssa innolla, että pääsemme aloittamaan ”uutta uraa” ABC Golfissa. Pyrimme edelleen kehittämään opetus- ja Pro Shop -palveluja entistä enemmän asiakaslähtöisemmäksi. Loppuvuosi jatkuu normaalisti viikonloppu- ja joulumyynteineen. Uudistuneen Pro Shopin avajaiset pidämme keväällä uuden kauden alussa, kertoo ABC Golf Oy:n toimitusjohtajana aloittava Seppo Pekkarinen.

Mykkäset aloittivat Pro Shop -yrittäjinä vuonna 1991. ABC Golf Oy:n he perustivat vuonna 1997. Pekkarinen ja Aarnio tulivat mukaan osakkaiksi vuonna 2003 vahvistamaan yrityksen golfopetus -toimintaa. ABC Golfilla on Pro Shopit Lahden Golfissa Takkulassa sekä Aulangolla Hämeenlinnassa.

– Olimme jo jonkun aikaa miettineet, että hidastaisimme tahtia ja tämä hetki tuntui sopivalta, kertoo Esa Mykkänen, joka jatkossa keskittyy Happy Days aluksen toiminnan kehittämiseen.

– Minulla on M/S Happy Days -niminen rautalaiva Vesijärven satamassa. Kai minua jatkossa voi tituleerata laivuriksi, Mykkänen naurahtaa.

Sari Mykkänen siirtyy Lahden Golf Oy:n palvelupäälliköksi vuoden alusta.

– Sarin palkkaaminen osa-aikaiseksi palvelupäälliköksi oli luontainen jatkumo, onhan Sari hoitanut seuran jäsenasioita ja laskutusta jo monen vuoden ajan, toimitusjohtaja Tommi Nikunen kertoo.

Lisätietoja:

Seppo Pekkarinen
Toimitusjohtaja
ABC GOLF Oy
040 515 8382
seppo.pekkarinen@abcgolf.fi

Tommi Nikunen
Toimitus- / toiminnanjohtaja
Lahden Golf
045-131 2646
tommi.nikunen@lahdengolf.fi