Haluaisin muistuttaa jäsenistöä muutamasta asiasta, jotka ovat tulleet tietooni.

Kaikkien on hyvä muistaa turvallisen pelaamisen perusasiat. Kuten aiemmin olenkin todennut, turvallisuus kentällä on todella tärkeä asia. FORE-huuto tarkoittaa kanssa pelaajille sitä, että lyönti on karannut vaarallisen lähelle toisia pelaajia. Ilman varoittavaa huutoa kukaan ei osaa varautua mahdolliseen vaaratilanteeseen ja saatamme saada ikäviä tapahtumia kentällä.
Kuten olen aiemminkin teitä muistuttanut, on ensisijaisen tärkeää kunnioittaa kanssapelaajia ja kenttähenkilökuntaa pelatessamme.

Toinen ikävämpi ilmiö, joka ei kuulu golfkentälle on roskaaminen. Jäsenistöltä on tullut palautetta siitä, että kentältä löytyy roskia, tupakantumppeja ja nuuskapusseja. Roskat kulkeutuvat mainiosti bägissä tai kärryssä seuraavalle roskikselle. Jatkossa pidämme huolta siitä, että roskat päätyvät niihin tarkoitettuihin astioihin; ei luontoon tai kentälle. Nuuskapussit tai tupakantumpit eivät myöskään kuulu golfkentälle. Jokainen tekee omat valinnat polttaako vai nuuskaako, mutta golfkenttä ei ole paikka, jota näillä roskataan.

Seuran ikäkausimestaruudet ratkottiin edellisenä viikonloppuna. Onnittelut uusille mestareille ja muille mitalisteille.
Viikon päästä tulevana viikonloppuna ratkomme lisää mitaleita. Kannustan omasta puolestani rohkeasti osallistumaan mestaruuskilpailuihin niitä, jotka asiaa vielä harkitsevat. Tapahtuma ja ilmapiiri kilpailujen aikana on kokemisen arvoinen.
Tsemppiä kaikille tuleviin golfkierroksiin, nähdään Takkulassa!

Jussi Hartikainen, LG kapteeni