Mestari ja Kisälli
Tällä viikolla mm. golfpiste.com sivusto uutisoi Etelä-Suomen golfkenttiä mahdollisesti uhkaavasta jääpeitteestä ja sen vaikutuksesta viheriöiden kevätkuntoon. Takkulan kenttien viheriöt tarkastettiin viime viikolla ja toistaiseksi lumipeite on suojannut viheriöitämme hyvin eikä jäätä ole havaittu. Lunta on edelleen keskimäärin 50 cm ja vaikka seuraavien päivien lämpötila pysyttelee plussan puolella, ei sillä pitäisi olla vaikutusta viheriöihin. Lähiviikkoina tilannetta seurataan tarkasti.

Cooke
Cooken tilanne näyttää helmikuun puolivälissä varsin toiveikkaalta. Kentällä ei ole kunnon talvesta johtuen päässyt muodostumaan jäätä viheriöille, vaan läpi talven pysynyt paksu lumikerros on toiminut suojana viheriöheinälle. Mikäli jäätä pääsisi vielä keväällä muodostumaan, viheriöheinä kestää noin 3 kuukautta hapettomassa tilassa jään alla. Tästä syystä viheriöille aiempina vuosina tehtyä lumenpoistoa ei ole tänä talvena ollut tarpeellista tehdä, ja kenttähenkilökunta odottaa kauden alkua positiivisin mielin.

Cookella aloitettiin syksyllä 2023 viheriöiden perusparannusprojekti, joka toteutetaan vaiheittain. Syksyllä saatiin pohjatyöt tehtyä viheriöillä 3, 4 ja 5. Keväällä lumien sulettua ja kauden alettua, sekä kaiken mennessä suunnitelmien mukaan, nämä viheriöt ovat arviolta 2-3 viikkoa rauhoitettuna, jonka jälkeen uudet viheriöt ovat valmiina käyttöön. Suunnitelmissa on jatkaa töitä syksyllä 2024 pelikauden hiljentyessä. Pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti toimiessa kenttähenkilökunta pysyy jatkuvasti tilanteen tasalla toimenpiteistä ja saa kokemuksia tehdyistä muutoksista sekä niiden vaikutuksista kokonaisuuteen.

*****

Osakkeiden vuokrapooli
Jos olet jättämässä osakkeesi vuokrapooliin, huomioithan että pooli-ilmoitus tulee tehdä viimeistään 29.2.2024. Pooliin jättö-ilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen lahdengolf@lahdengolf.fi ja tarkista, että sähköpostiisi vastataan (max. 3 pv. viive), näin varmistat, että lähettämäsi viesti on tullut perille.

Vuokrapelioikeudet
Kauden 2024 vuokrapelioikeuksia voi tilata toimistolta, sähköpostilla: lahdengolf@lahdengolf.fi.