Lahden Golf pelioikeudet 2022 lähes myyty!
Vuokrapelioikeuspooliin on voinut jättää pelioikeuksia vuokrattavaksi 15.3. asti. Kaikkiaan pooliin ilmoitettiin 165 pelioikeutta. Vuokraamatta on enää 14 (koskee myös Kisällin pelioikeuksia)! Jäljellä olevia pelioikeuksia voi varata Lahden Golfin toimistosta lahdengolf@lahdengolf.fi tai puhelimella 040 3519354 (puhelimella varaukset arkisin klo 10-16)

Vierumäki Cooke
Cooke-kentän pelituotteiden hinnastot löytyvät kokonaisuudessaan Lahden Golfin kotisivuilta. Cooken pelioikeuksien talvitarjoukset ovat voimassa 31.3. asti.

Junnuleirit
Lahden Golf järjestää jälleen kesällä erittäin suosittuja alakouluikäisten lasten golfleirejä, jotka sopivat niin ensikertalaisille kuin jo pelaaville junioreille. Leirit täyttyvät kovaa vauhtia, joten ilmoittautua kannattaa hyvissä ajoin. Lisätietoa Lahden Golfin kotisivuilla ja ilmoittautua voi suoraan TÄSTÄ

NexGolf Premium
Lahden Golf tarjoaa tälläkin kaudella NexGolf Premium sovelluksen maksutta kaikille jäsenilleen (edun arvo on 19,90€)!

Tutustu NexGolf Premiumiin tästä linkistä:

NexGolf Premium -tiedote – NexGolf-mobiilisovellus uudistuu!

Muutoksia laskutukseen

Yksityishenkilön e-lasku:

E-lasku kuluttajalle tilataan omasta verkkopankista hakemella laskuttaja nimellä tai y-tunnuksella. Lahden Golf Oy:llä ja Lahden Golf ry:llä on omat tilinumerot, joten tee sopimus molempien kanssa. Tilaukseen tarvitaan oma jäsen-/asiakasnumero. Laskulla jäsennumerosi näkyy kohdassa  Asiakasnumero.

Yksityishenkilön sähköpostilasku:

Jos haluat laskut sähköpostiisi, tarkista, että nexgolfissa omissa tiedoissasi on oikea laskutussähköposti. Massana lähetetyissä laskuissa (mm. jäsenmaksu, vastikemaksu) lähettäjänä on jatkossa Maventa Transactions ja lähetysosoite noreply@maventa.com. Yksittäisiä laskuja suoraan toimistolta lähetettäessä lähettäjänä on Lahden Golf.

Yksityishenkilön paperilasku:

Jos et ole tilannut verkkopankissa e-laskua etkä ole ilmoittanut laskutussähköpostia nexgolfin tietoihisi, lähetämme laskut paperilaskuina.

Yritysten verkkolasku:

Verkkolasku on yrityksille, siinä tärkeää on että verkkolaskuosoite ja operaattori on meillä tiedossa. Emme ole keränneet yrityksiltä verkkolaskuosoitteita rekisteriimme, koska aikaisemmin emme ole pystyneet lähettämään verkkolaskuja. Toivommekin yrityksiltä kärsivällisyyttä tässä muutosvaiheessa.

Yritysten sähköpostilasku:

Jatkossa pystymme toimittamaan myös yrityksille sähköpostilaskuja, kunhan laskutussähköposti on oikein nexgolfissa yrityksen tiedoissa.

Yritysten paperilasku:

Jos yritys ei ole ilmoittanut verkkolaskutietoja eikä laskutussähköpostia, lähetämme laskut paperilaskuina.

Laskutukseen liittyvissä kysymyksissä ja laskutusosoitteiden päivittämisessä toivomme, että olette yhteydessä seuran toimistoon sähköpostin välityksellä: lahdengolf@lahdengolf.fi