eBirdien käyttö Lahden Golfin jäsenille

Jos puhelimeesi ei voi ladata eBirdie-sovellusta tai et halua sitä ladata, saat tarvittaessa paperisen tasoitustodistuksen kauden alussa caddiemasterilta, kun kaikki maksut on hoidettu. Suomessa pelaamista varten todistusta ei tarvita, sillä pelaajien tiedot löytyvät verkkotietopalvelusta.


 

Golfliiton uusi jäsenkortti on nyt ladattavissa iOS- tai Android-käyttöjärjestelmien puhelimiin ja tabletteihin. Lataus on mahdollinen niillä pelaajilla, jotka ovat maksaneet vuoden 2017 jäsenmaksun ja joilla on pelioikeus kaudelle 2017.
eBirdie-sovellus on ollut testikäytössä kaikille 17.–31.3. välisenä aikana. Tänä aikana kortin ladanneille kortti pysyy aktiivisena niillä, joilla pelioikeus* ja maksuasiat on kunnossa.

*Pelioikeus voi olla: oman osakkeen pelioikeus, vuokrapelioikeus, lippupaketti, nuorisopelioikeus, opiskelijapelioikeus tai nimetty pelioikeus johonkin muuhun seuraan.

Lahden Golf tarjoaa pienimpänä (edullisimpana) pelioikeutena Kisällin (9r.) viiden henkilökohtaisen greenfeelipun pakettia: Kisälli-5, hinta 75 € (jr. alle 18v. 40 €).

Jos käytät itse oman osakkeesi pelioikeutta tai olet vuokrannut sen Lahden Golfin jäsenelle, voit tehdä pelioikeudenkäyttäjä-ilmoituksen nexgolfissa. Voit tehdä ilmoituksen myös sähköpostilla lahdengolf@lahdengolf.fi

Vuokrapelioikeuksia on myytävänä seuran kautta hintaa 765€ (voi maksaa smartum- ja virikeseteleillä tai -kortilla). Vuokrapelioikeuksia ja lippupaketteja voit tilata sähköpostilla osoitteesta: lahdengolf@lahdengolf.fi tai p. 040-3519354.

Jäsenkorttien aktivoiminen Lahden Golfissa
Lahden Golf tekee ensimmäiset aktivoinnit 31.3. mennessä niiden jäsenten osalta, joilla vaadittavat (yllä mainitut) suoritukset tasoituskortin saamiseksi ovat kunnossa. Huhtikuun alusta alkaen päivitämme (aktivoimme) tasoituskortteja kerran viikossa maanantaisin.

Mikäli olet suorittanut jäsenmaksun ja sinulla on pelioikeus, voit käydä aktivoimassa tasoituskorttisi myös Takkulan Pro Shopissa sen aukioloaikoina. Näin saat tasoituskorttisi aktiiviseksi myös päivityksiemme välissä.

eBirdiessä on havaittu testikäytön aikana joitain ongelmia, osa on jo ratkaistu ja osa on työn alla. Jos sinulla on ongelmia latauksen kanssa, ole ensisijaisesti yhteydessä seuran toimistoon sähköpostilla: lahdengolf@lahdengolf.fi (tai puhelimella 040-3519354). Selvitämme asian ja olemme sitten yhteydessä sinuun.

Tässä linkki liiton sivulle jossa ohjeita ja lisätietoja: https://golf.fi/ebirdie-pelaajille/

Vuosikokouksessa lisätietoja
Lahden Golf Ry:n kevätkokouksessa 6.4.2017 klo 17.30 (Hiihtomuseon auditorio) on mahdollisuus esittää kysymyksiä tästä eBirdie-asiasta.

Järjestämme myös Takkulassa eBirdie-klinikan, pe 7.4. klo 10.00-14.00 välisenä aikana.