Eero Rauhala Takkula Trophyn 2020 voittoon

Koko kesän käynnissä ollut Takkula Trophy -kilpailusarja saatiin päätökseen Takkulassa lauantaina. Viimeiseen osakilpailuun lähdettiin kutkuttavasta tilanteesta, kun kärjen ero oli yksi lyönti. Koska kärjessä ollut Heikki Jäämaa ei osallistunut Kinkkukilpailu Openiin, oli Eero Rauhalalla mahdollisuus voittoon, jos hän saisi pudotettua yhden kauden huonommista kisoista pois.

Tämän Eero sitten tekikin pelaamalla Mestari-kentän tulokseen 79 (+7) ja pois putosi A-kassi Openissa pelattu 87. Näin Eero Rauhalalle Takkula Trophyn voitto viiden osakilpailun yhteistuloksella 396. Heikki Jäämaa putosi täten toiseksi yhteistuloksella 403. Kolmanneksi Takkula Trophyssa tuli Seppo Leppänen.

Komea Takkula Trophy suuntaa siis Rauhalan takanreunukselle.

Heikki Jäämaa saa hieman balsamia haavoille kun hänelle ojennetaan palkinto pistebogey-sarjassa, jota pelattiin myös Trophyn osakilpailujen yhteydessä. Heikin viiden parhaan osakilpailun yhteenlasketut pisteet olivat 183. Toiseksi sijoittui Ari Simola ja kolmanneksi Roope Helminen.

Rankingit löytyvät kilpailukalenterin alaosasta.

**************

Takkula Trophy on kuudesta Lahden Golfin avoimesta kilpailusta koostuva kilpailusarja. Pelaajan viiden parhaan osakilpailun tulos lasketaan yhteen ja näistä pisteistä/lyönneistä koostuu pelaajan Takkula Trophyn tulos.

Kauden päätteeksi parhaan (viisi osakilpailua lasketaan) scr-tuloksen pelannut pelaaja (mies tai nainen) palkitaan komealla Takkula Trophy -kiertopalkinnolla.

Myös kokonaiskilpailun kolme parasta PB-tulosta palkitaan hienoilla tuotepalkinnoilla.