Emilia Torvinen sijoittui hienosti neljänneksi Espanjan Laurossa

LG:n Kilparyhmän Emilia Torvinen sijoittui hienosti neljänneksi Espanjan Laurossa käydyssä FJT:n kauden 2018 ensimmäisessä osakilpailussa.Kilpailuun osallistui melko paljon kotimaan pelaajia,jotka tekivät kisasta paljon haastavamman.
Kahden ensimmäisen päivän jälkeen kakkospaikkaa pitänyt Emilia joutui hiukan taipumaan viimeisenä päivänä sijoittuen lopulta T4. sijalle. 

Kommentit 1. kierrokselta:
”No kiekalta jäi hyvä fiilis. Ekaks kyl vähä jännitti koska kauden eka kisa. Mutta sain aina tiiltä pallon peliin joka helpotti sit tuloksen tekemistä. Pitkät putit toimi tosi hyvin koska puttailin yli 3 metrisiä sisää. Oli muutenki kiva pelata koska oli hyvä sää ja kenttä oli hyvässä kunnossa. Tykkäsin griineistä. Ja sain kans puhuu vähän englantii pelikavereiden kanssa joka oli poikkeevaa mut myös kivaa.”

Kommentit 2. kierrokselta:
”Joo. Hyvää pelaamista mutta yks tripla yhen virheen takia. Ois pitäny vaa lyödä väylälle eikä lähtee ohittelemaa. Mutta kaikesta oppii. ”
”tänää draivit toimi tosi hyvin. Putit oli ihan ok koska sain muutaman birdienki tehtyy. Ja tänääki oli tosi hyvä sää ni oli helppoo ja kivaa pelata.”

Kommentit 3. kierrokselta:
”Löin taas ihan hyvin ja näin mutta taas pieni virhe jossain ni tuli tupla tai enemmän. Putti oli tänää ihan ok, ei ollu täydellistä eikä surkeeta. Mulla oli etuysin vikoilla väylillä 3-5 metrin böördiputteja mutta kaikki meni niin läheltä. Tänää ei ollu yhtään luottoa mun chippeihin. Mun pitää alkaa harjotella rullaavia chippejä koska niitä en osaa yhtää ja ne ois auttanu mua toosi paljon tänään”

Tulokset