Emilia Torvinen toinen Lakistossa

Emilia Torvinen (vas.) sijoittui toiseksi Lakistossa.

Lahden Golfin kilparyhmän Emilia Torvinen sijoittui upeasti toiselle tilalle Suur-Helsingin Golfin Lakiston kentällä. Kyseessä oli yksi FJT kiertueen viidestä Major -osakilpailusta, eli jaossa oli normaalien rankingpisteiden lisäksi myös WAGR (World Amateur Golf Ranking) -pisteitä. Tämän vuoksi kilpailu edellyttää kolme kilpailukierrosta.
Ensimmäisenä päivänä pelattiin kaksi kierrosta, jonka jälkeen Emilia piti hienosti kärkipaikkaa, 71 ja 73 lyönnin kierroksilla. Finaalipäivä Emilia löi 79 kertaa ja joutui taipumaan Sarfvikin Erika Danielssonille neljällä lyönnillä.

– Kahdella ekalla kierroksella pääsin lähestymään aina tosi hyvistä paikoista ja yleensä sitten 48 asteisella wedge mailalla. Ja wedget toimi ihan unelmasti, että meni koko ajan alle 5 metriin, kun taas viimeisellä kiekalla ei oikein lähestymiset olleet hyviä ja siksi jouduin chippaamaa tosi monta kertaa. Oli hyvä sää niin jaksoin tsempata. Pikkuveljeni Mikael oli toisella kiekalla caddienä niin siitä oli apua koska se työnsi minun kärryjä.