Erica Kilposen neljäs golfvuosi #muntapapelata

Erica Kilponen

Kansallisen Golfviikon teemana on #muntapapelata, eli esitellään monipuolisesti kiinnostavien tarinoiden ja henkilöiden kautta erilaisia tapoja harrastaa golfia tai aloittaa golf. Mun tapa pelata-teema kiteyttää golfin monipuolisuuden, ja kuinka laji muokkautuu eri elämänvaiheisiin. Voit jakaa omasi käyttämällä #muntapapelata-tunnistetta.

Seurassamme on n. 1600 jäsentä ja yhtä monta erilaista tapaa pelata ja harrastaa golfia. Lahden Golfin juhlavuoden kunniaksi julkaisemme jäsenistöstämme kauden aikana henkilökuvia teemalla #muntapapelata

Erica Kilponen 14 vuotta, tasoitus 27,2

– Tänä kesänä tulee 4 vuotta golfin aloittamisesta, talvisin laskettelen. Golf on hauska ja kiinnostava laji. Omasta mielestä golf on tarpeeksi haastava harrastus jotta sitä jaksaa harrastaa. Olen harrastanut monia lajeja ja golf on niistä kiinnostavin ja mieluisin.

Paljonko pelaat?
Pelaan tai treenaan vapaa-ajalla lähes päivittäin. Nyt koulujen päätyttyä pääsen myös päivällä harjoituksiin ja pelaamaan.

Kenen kanssa pelaat?
Treenikavereiden ja välillä vanhempieni. Ja silloin tällöin vieraidenkin pelaajien kanssa. Kierroksen jälkeen ne onkin jo ihan tuttuja.

Oletko  aamu/iltagolffaaja?
Aamu, tykkään pelata mielummin aamulla kuin illalla, aamut ovat niin rauhallisia ja niin saa hyvin päivän käyntiin.

Osallistutko kilpailuihin?
Osallistun, osallistun joihinkin klubikisoihin ja pelaan Future Touria.

Mikä golfissa on parasta?
Haastavuus ja onnistumisen tunne, peli- ja treenikaverit, kiva valmentaja ja uusiin ihmisiin tutustuminen.

Mieliväyläsi Takkulassa?
Mestarin 4 tai 9

Paras golfmuistosi?
Espanjassa Ballenassa ennätyskierroksen tekeminen.

Lue kaikki #muntapapelata -juttusarjan julkaisut tästä.