Future Tour & joukkue SM

Väino Mikkonen

Väinö Mikkonen voittoon junioreiden Future Tourilla.

Ensimmäisen Future Tourin kilpailunsa pelannut Väinö otti ylivoimaisen voiton Iitissä pelatussa kilpailussa. Easy 18 sarjassa hän kahmi 53 bogipistettä.

”Eka kisa  ja toka 18 reikää elämässäni. Mielessä oli vain hyvä suoritus. Minua ei jännittänyt. Ekat kolme reikää menivät huonosti mutta etuysin vikat reiät menivät hyvin. Takaysi meni mainiosti. Päivä oli mieletön, seuraavia kisoja kohti yksi lyönti kerrallaan.”

Myös muussa sarjoissa tuli hyviä onnistumisia, joissa pelaajat pelasivat alle oma tasoituksen. Pojat U16 sarjassa Mikael Torvinen +8 (9. sija) Luukas Kruut +12 (11. sija) Juhani Canevaro Laitinen +13 (12. sija) Vertti Makkonen +25 (21. sija) ja Tytöt U16 Netta Ramponen +16 (7. sija)

Miesten seurajoukkueiden SM-kilpailut Ringside Espoo

LG:n joukkue Atte Länsiluoto, Kalle Verto, Jussi Kumpulainen ja Akseli Simola ei selvittäneet tietään karsinnan kautta kilpailuun.

Taso oli junioreille vielä liian kova tänä vuonna, jossa uuden säännön puolesta oli rajoittamaton ammattipelaajien osallistuminen / joukkue ja se näkyi tulostasossa. Kolmen pelaajan yhteenlaskettu karsintaraja asettui tänä vuonna ennätys alhaiseksi ollen +6.

Nuoret juniorit Verto ja Kumpulainen säilyttivät vähintäänkin oman tasonsa ja Kallen +3 oli Länsiluodon (+3) kanssa joukkueen parasta antia sekä Kumpulaisen +7 asettivat LG:n +13 tuloksella seitsemän lyönnin päähän rajasta.