Lahden Golf tarjoaa tänäkin kesänä monipuolista junioritoimintaa kaiken tasoisille junioreille. Mukaan ovat tervetulleita niin uudet juniorit kuin jo aiemminkin lajia harrastaneet. Koulutetut ohjaajamme pitävät huolta, että LG:n junioritoiminta on laadukasta, turvallista ja mukavaa.

Alakouluikäisille suunnattuja golfleirejä pidämme kahtena eri ajankohtana (5.-9.6. ja 26.-30.6.) maanantaista perjantaihin päivittäin klo 9-15. Päivä aloitetaan aina yhteisellä aamiaisella ja syömme myös lounaan ja välipalan joka päivä. Käymme viikon aikana hyvin kattavasti golfin eri osa-alueet läpi ja jokainen osuus pyritään sovittamaan kunkin osallistujan taitotasoon sopivaksi. Leirit sopivat mainiosti sekä vasta-alkajille että jo hieman lajia harrastaneillekin.

Lisätietoa leireistä ja ilmoittautumaan TÄSTÄ

Harrasteryhmiin pääsevät kaikki halukkaat lapset ja nuoret, jotka haluavat harrastaa golfia ohjatusti. Harrasteryhmä on suunnattu pääsääntöisesti 5-17-vuotiaille junioreille. Harrasteryhmässä sinulle tarjotaan mahdollisuus harjoitella golfia ohjatusti kerran viikossa talvi- ja kesäkaudella ja harjoitukset koostuvat lajitaitojen harjoittelusta, pelailusta ja leikkimisestä.

Harrasteryhmän harjoituksiin osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta golfista ja välineet saat meiltä tarvittaessa lainaksi harjoituksiin. Golftaitojen karttuessa harrasteryhmässä on mahdollista suorittaa Green Card.

Hinta kaudella 2023: 170€. Harjoituksissa saa käydä kaksi kertaa kokeilemassa ennen sitoutumista kausimaksuun. Harjoitukset jatkuvat koko kesän syyskuun puoleenväliin asti.

Kesäharjoitukset 8.5. alkaen:

  • Alle 10-vuotiaat: maanantaisin 16:30-17:45 (kokoontuminen klubilla)
  • 10v ja vanhemmat: maanantaisin 18:00-19:15 (kokoontuminen klubilla)

Peliryhmän harjoituksiin pääsevät kaikki halukkaat lapset ja nuoret, jotka haluavat pelata golfia ohjatusti. Peliryhmä on suunnattu pääsääntöisesti 8-17-vuotiaille junioreille.  Maanantaisin harjoittelemme lajitaitoja harjoitusalueilla ja keskiviikkoisin kierrämme Kisälli-kentän. Kenttä sovitetaan jokaisen juniorin taitotasolle sopivaksi, jotta jokainen pääsee nauttimaan onnistumisista. Peliryhmän harjoituksia suositellaan ensisijaisesti jo Green Cardin suorittaneille junioreille ja harjoitukset ovat kesällä kahdesti ja talvisin kerran viikossa.

Hinta kaudella 2023: 260€. Harjoituksissa saa käydä kaksi kertaa kokeilemassa ennen sitoutumista kausimaksuun. Harjoitukset jatkuvat koko kesän syyskuun puoleenväliin asti.

Kesäharjoitukset 3.5. alkaen:

  • Maanantaisin klo 18:00-19:15 (kokoontuminen klubilla)
  • Keskiviikkoisin klo 16:30 alkaen (kokoontuminen Kisällin 1. tee)

 

Lisätietoa junioritoiminnasta on saatavilla kotisivujen juniorivalmennusosiosta: https://www.lahdengolf.fi/juniorivalmennus/

Kaikissa juniorivalmennukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä valmennuskoordinaattori Mikko Lehtovuoreen.