Lahden golfin harjoittelualueet

Lahden golfin alueella on runsaasti monipuolisia harjoittelupaikkoja: ruoholta ja matolta lyötävä, osittain katettu, range, H1 harjoittelualue lähestymislyönteihin, klubiravintolan terassin vieressä sijaitsevat putti- ja chippiviheriöt sekä Mestarin 10. väylän vierestä löytyvä H2 harjoittelualue (vanha kakkonen) bunkkereineen.  Alueellamme on yhteensä neljä eri viheriötä puttauksen ja lähipelin harjoittelua varten

Range

Rangella voit lyödä täyspitkiä lyöntejä ja harjoitella lähestymisiä kuudelle eri kohdeviheriölle. Rangen pallokone toimii lähimaksulla.

  

  

ALAHARJOITTELUALUE, H1

Alaharjoittelualueella voit harjoitella lähestymislyöntejä joko matolta tai ruoholta keinoviheriölle. Otathan muut harjoittelijat huomioon lyöntisuuntaa valitessasi. 

Klubin harjoitusviheriöt

Lähempänä klubitaloa oleva viheriö on tarkoitettu puttaamisen harjoitteluun, kun taas kauempana klubista olevaa viheriötä voi käyttää sekä lähipelilyöntien, että puttien harjoitteluun.

  

  

Vanha kakkonen, H2

Vanhalla Kakkosella voit harjoitella monipuolisesti eri lähipelilyöntejä aina puteista bunkkerilyönteihin. Alueella pääsee lyömään myös 60 metriin asti lähestymislyöntejä kohdelipuille.