Viime vuotiseen tapaan olemme päättäneet avata Poolin jo nyt joulukuussa.

Osakkeiden vuokrapooli vaihtoehto 1

Jos olet osakkeen omistaja ja tiedät jo nyt, että et käytä itse pelioikeutta kaudella 2023, ilmoita osakkeen pelioikeus Pooliin seuraavin ehdoin:

  1. LG vuokraa pelioikeuden puolestasi ja sinun ei tarvitse maksaa hoitovastiketta, vaan LG maksaa sen puolestasi vuokratuotosta. Joulumyynnissä myymättä jääneet pelioikeudet siirtyvät automaattisesti kevään 2023 Pooliin vuokrattavaksi.
  2. Nyt Pooliin jätetyt pelioikeudet ovat mukana kevään 2023 Poolin laskennassa ja kertyneet vuokratuotot jaetaan tasan pelioikeuden vuokrattavaksi jättäneiden osakkaiden kesken. Myös tappiot (jos kaikkia Poolissa olevia pelioikeuksia ei saada vuokrattua) kohdistuu tasan kaikkien osakkaiden kesken ja tästä lähetetään osakkaalle lasku(vastike vähennettynä vuokratuottolla/osake). Lahden Golf ottaa jokaisesta vuokratusta pelioikeudesta 20€ toimistomaksun. Vuonna 2022 kaikki Pooliin määräaikana jätetyt pelioikeudet vuokrattiin.
  3. Ilmoituksen voi tehdä 1.12.-16.12.2022 välisenä aikana.
  4. Ilmoitus tehdään sähköpostilla, osoitteeseen: lahdengolf@lahdengolf.fi
  5. Ilmoita samalla myös tilinumero, mihin mahdolliset tuotot maksetaan.
  6. Tarkista, että sähköpostiisi vastataan, näin varmistat, että lähettämäsi posti on tullut perille.
  7. Ilmoitus on sitova: Kun pelioikeus on jätetty Pooliin vuokrattavaksi, sitä ei voi ottaa enää itselle käyttöön.


Osakkeiden vuokrapooli vaihtoehto 2

Jos olet vielä epävarma osakkeen pelioikeuden käytöstä, voit odotella siihen asti, kun vuoden 2023 vastikemaksut tulee maksuun. Saat tammikuussa vastikemaksun mukana osakaskirjeen, missä kerrotaan pelioikeuden ilmoittamisesta Poolin. Tämä vaihtoehto-2 Pooli toimii samalla tavalla kuin aikaisempinakin vuosina, eli osakas maksaa vastikemaksun (tai osan siitä; 400€) ja sen jälkeen voi ilmoittaa pelioikeuden Pooliin.

Vuokrapoolin säännöt
Lahden Golf vuokraa pelioikeuksia poolista joulumyynnissä rajoitetun määrän tarjoushintaan ja ensi vuonna niitä vuokrataan täyspelioikeuksina korotetulla hinnalla sekä niitä mahdollisesti myydään muina pelituotteina. Mikäli kauden alettua pelioikeuksia on jäljellä, niin pelioikeuksia voidaan vuokrata edullisemmin. Viime vuosina kaikki pelioikeudet on vuokrattu ja vuokralle antaja on saanut pienen tuoton vastikkeen lisäksi.
Lahden Golfin pelioikeudet LG antaa vuokrapooliin välitettäväksi ja niitä käsitellään samanarvoisesti kuin muitakin vuokrapoolin pelioikeuksia. Lahden Golf ottaa jokaisesta vuokratusta pelioikeudesta 20€ toimistomaksun. Kertyneet vuokratuotot jaetaan tasan pelioikeuden vuokrattavaksi jättäneiden osakkaiden kesken. Lahden Golf ei takaa vuokrapoolin palautuksen suuruutta, vaan se määräytyy edellä kuvatulla tavalla.

Lahden Golf Oy

____________________________________________________________________________________

Tekemistä talvella

Padel Lahden avoimet ovet LG:n jäsenille!
Padel Lahti pitää avointen ovien iltapäivän perjantaina 2.12.22 klo 12:30-14:30. Iltapäivän aikana pääset kokeilemaan maksutta lajia ja tutustumaan hallin toimintaan. Lämpimästi tervetuloa!
Padel Lahden päivävuorot edullisesti LG:n jäsenille!
Padel Lahti tarjoaa arkipäivisin päivävuorot (klo 6–16) edullisemmin LG:n jäsenille. Tunnin padelvuoro arkena maksaa 26 €. Vuorot varataan hallin varauskalenterin kautta osoitteesta www.padellahti.fi. Saat edun käyttöösi, laittamalla s-postia osoitteeseen info@padellahti.fi ja ilmoittamalla LG:n jäsennumerosi. Tämän jälkeen kytkemme edun päälle. Tervetuloa edullisille päiväpeleille!

Padel Lahti
Väinämöisentie 6, 15170 Lahti
Lisätietoja: Mikko Kurki p. 044 3330133

 

Lahden Golfin talviharjoitteluhalli on myös käytössä.
Lue ohjeet hallin käyttöön TÄSTÄ.

____________________________________________________________________________________

Laskutuksesta

Tilaa Lahden Golfin e-lasku. E-lasku kuluttajalle tilataan omasta verkkopankista hakemella laskuttaja nimellä tai y-tunnuksella. Lahden Golf Oy:llä ja Lahden Golf ry:llä on omat tilinumerot, joten tee sopimus molempien kanssa. Tilaukseen tarvitaan oma jäsen-/asiakasnumero. Laskulla jäsennumerosi näkyy kohdassa  Asiakasnumero.