120 pelaajaa kokoontui Takkulaan pelaamaan perinteistä Kymmenen seuran kisaa jota on pelattu vuodesta 2005 lähtien, ensin seitsemällä seuralla ja 2012 porukka kasvoi kymmenen seuraan. Tämä tapahtuma on ollut seuroissa suosittu, sillä on aina on joka seurasta tullut 12 pelaaja, 4 naista ja 8 miestä.

Tänään keli oli loistava ja kun kenttä oli viritetty nopeaksi, niin tuli porukoilta valitusta että greenit oli nopeat ja lipun paikat vaikeissa paikoissa. Kun greenit oli noin nopeat, niin lipun paikoista tuli haastavia kun meillä on haastavat greenit, ei kovin tasaisia.  Mutta ajatus että liput olisi olleet helposti palattavissa, ilmeisesti allekirjoittanut ei onnistunut.

Mutta itse kilpailu päättyi Lahden Golfin voittoon. Paras mies pelaaja oli Kim Liljeström ja paras nainen Kristina Honkanen. Voitto oli selvä 26 pistettä. Tähän avitti osaltaan hienosti Hannu Luukkosen Holari väylä 8.

Joukkueessa pelasi Kim Liljeström, Kristina Honkanen, Eija Lehto, Kaija Polvinen, Tarja Kaplas, Hannu Luukkonen, Heikki Mikander, Timo Jääskeläinen, Seppo Kapulainen, Juhani Anttila, Kari Hiukka, Risto Saren.