Senioreiden ”virallinen” kausi on päättynyt. Pelikelejä kyllä vielä riittää, eli kentälle pelaamaan. Kauden päättäjäiset pidettiin lauantaina, 9.9.2023. Osanottajia 48, pelimuotona 2 hengen Foursome, kenttänä Kisälli. Ilosen pariskunta vei voiton. Yhteinen keittolounas nautittiin ennen viikkokisojen palkintojenjakoa. Viikkokisojen tulokset löytyvät täältä (ranking)

Kilpailuja oli naisten ja miesten sarjat pistebogina tee 46, 51 ja 55. Kolme parasta naista ja miestä palkittiin, lisäksi jokaisen viikkokisan jälkeen palkittiin paras HCP-lyöntitulos. Viikkokisoissa pelaajia oli n. 100 kahdeksassa kisassa. Kisällinen kuukausikisoja pelattiin kuun 1. torstaina, pelaajia n. 15/kerta. Tähän olisimme toivoneet isompaa osanottoa.

Pelimatkoja teimme kesän aikana neljä, Tallinna, Kotka, Revontuli ja Virvik. Kelit olivat meille suosiollisia, selvisimme vähäisillä kastumisilla. Kaikki halukkaat mahtuivat mukaan.

Pesäkallion kesäteatteri sai taas hyvän suosion eli 100 jäsentä nautti ensin maittavan lounaan ja sen jälkeen esityksestä teatterilla.

Kilpaseniorit kiersivät kesällä kisoja. Valtakunnan Toureilla vain Seth-Veli Järvinen sijoittui palkintopallille, Salossa hän oli kolmas ja Tuusulassa toinen 80v sarjassa. Aluetourilla tuli parempia saavutuksia. Kalevi Nylund oli v65 ykkönen, v70 Olli Erkola kahdeksas, sitten v75 Juhani Anttila viides, Kari Hiukka seitsemäs ja Erkki Rönkkö kymmenes. Naisissa Heljä Keskitalo oli v65 yhdeksäs.

Toimikunta lepäilee talvella. Jos mieleesi tulee rakentavia ehdotuksia, niin laita sähköpostia seniorit@lahdengolf.fi , niin käsittelemme asian.

Toimikunnan puolesta Risto Saren.