Nyt kun syksy saapuu ja lehdet putoavat puista, on aika käydä läpi, mitä senioririntamalla on kesän aikana tapahtunut.

Kuten kuutena aikaisempana vuonna toimikunta on pyrkinyt järjestämään toimintaa kaikille senioreille.

Kausi aloitettiin avajaisilla scramblea pelaten ja ruokaillen. Toukokuussa aloitettiin myös viikkokisojen pelaaminen Mestari-kentällä ajatuksena, että kaiken tasoiset pelaajat voisivat niihin osallistua. Viikkokisoihin osallistui kaikkiaan 90 senioria, joista osa pelasi kaikki kisat, muut vaihtelevia kertoja.

Myös senioreiden valtakunnallisiin kisoihin riitti osallistujia ja menestystäkin saavutettiin. 80v. Seth-Veli Järvinen hopeaa, 75v. Matti Rissanen hopeaa, lisäksi Matti Rissanen oli ensimmäinen Tourin finaalissa scr-sarjassa.

Kesän aikana seniorit pelasivat ystävyysotteluita Messilän, Hartolan ja Kanava Golfin kanssa. Messilä ja Hartola voitettiin, Kanavalle hävittiin. Kymmenen seuran ottelussa saavutimme toisen sijan, sikspäkissä jäätiin neljänneksi.

Pesäkallion kesäteatteri saavutti jälleen hyvän suosion, 96 osallistujaa sai nauttia ensin hyvästä ruuasta ja sen jälkeen mainiosta teatteriesityksestä.

Matkoja tehtiin kolme, Tallinnaan, Revontuligolfiin ja Virvikiin ja kaikki halukkaat mahtuivat mukaan. Saatujen palautteiden mukaan matkat olivat onnistuneita.

Päättäjäiset vietettiin pelaten, syöden ja palkintoja jakaen.

Kesä onkin ollut täynnä erilaisia tapahtumia ja toivottavasti seniorit ovat löytäneet näistä itselleen sopivaa toimintaa.

Toimikunnassa on ollut hyvä henki ja hommat ovat hoituneet, mutta nyt on aika antaa tilaa uudelle toimikunnalle ja toivottaa heille kaikkea hyvää.

Lopuksi haluan kiittää kanssani senioritoimikunnassa työskennelleitä Tarjaa, Leenaa, Eijaa, Vappua, Seppoa ja Hannua. Kiitos!