Hei Lahden Golfin naisjäsen!

Kausi on avattu runsaalla naisjoukolla, valitettavasti ihan kaikki eivät mahtuneet mukaan. Kiitos kaikille osallistujille ja erityiskiitos meidän naistuomareillemme, jotka olivat suunnitelleet meille hienon tilaisuuden.

Olemme saaneet Klubille hienon birdie puun naisille. Puu on sijoitettu wc- ja pukuhuoneiden väliselle päätyseinälle. Lue alta birdiepuun säännöt. Puu on tarkoitettu kaikille naisille eli rohkeasti kirjaamaan oma birdie puun lehteen. Puuhun merkitään vain Mestarin kentän birdiet.

Naisten peli-illat
Tiistaina 4.7.2023  pelaamme Kapteeniskan mullikaanit Mestarilla klo 15 alkaen. Pelaamme koko 18r. kierroksen PB. Kierroksen jälkeen arvomme 9 väylää, lasketaan tulokseen. Tämä on todella leikkimielinen ja hauska tapahtuma naisille. Toinen peli-ilta järjestetään 9.8.2023 klo 17 alkaen, teemana erikoiskilpailut.

HoLaCup
HoLaCup eli Messilän ja Lahden Golfin naisten välinen reikäpeli ottelu pelataan 30.7.2023. Joukkueeseen tarvitaan 16 naista eri tasoitusryhmistä (12-16 / 16,1-20 / 20,1-28).

Naisten tapahtumat 2023
4.6.2023        NurmiPlate
11.6.2023      Naisten Haku
4.7.2023        Naisten peli-iltapäivä/Kapteeniskan mullikaanit
9.8.2023        Naisten peli-ilta
10.9.2023      Päättäjäiset
Elokuun lopulle tai syyskuulle on vihdoinkin suunnitelmissa naisten pelimatka, josta myöhemmin lisää.

BIRDIE PUU SÄÄNNÖT MESTARI-KENTTÄ
Ajalla 15.5.-3.9.2023
Tarkoitus kisata kuinka monelle väylälle teet birdien.
Merkinnät tehdään LYIJYKYNÄLLÄ.
Birdie puuhun merkitään vain Mestari kentällä tehdyt birdiet.
Jokaisella naisella, joka haluaa osallistua, on oma puunlehti, johon merkitään oma nimi ja ensimmäiset 9 birdietä. Saat uuden lehden kun 9 birdietä tehty.
Lehteen merkitään väylä, jolle birdie tehty, mutta vain 1 /väylä (eli jos teet väylälle toisen, kolmannen jne. birdien, merkitään vain yksi)
Lisäksi naisten pukuhuoneeseen tulee excel-taulukko, johon voi merkitä pvm. ja väylän jolle birdien teit.

NurmiPlate
NurmiPlate uudistettiin, jotta kynnys osallistua olisi matalampi, tulkaa rohkeasti mukaan. Palkintona arvotaan hyvä matkalahjakortti.

Muistakaa kesän hauskin tapahtuma Naisten haku, naistoimikunta auttaa, jos et rohkene itse kutsua miehiä, halukkaita ja mukavia miehiä on jonossa.

Naistoimikunta
Kristina Honkanen, Merja Helminen, Mari Laakkonen, Erika Salonaho, Anna-Maija Silvast ja Johanna Tikkanen

Tervetuloa kaikki naiset rohkeasti mukaan
Golfterveisin,
Kristina Honkanen, ladykapteeni