Junioreiden SM-Joukkuekilpailu – 1. päivä

Nea Leppänen. Kuva: Hannu Lehman

Lyöntipeli osuudesta LG:n juniorit selvittivät itsensä hienosti A-flightiin, eli kahdeksan parhaan joukkoon. Lopullinen sijoitus oli viides, johon lasketaan viisi parasta henkilökohtaista tulosta, joista vähintään yhden on oltava tyttöpelaajan tulos. Joukkueen yksi isoimpia yllätyksiä olikin Nea Leppäsen upea +1 tulos. Hän oli parhaillaan jo tuloksessa -3, mutta joutui lopussa hiukan taipumaan.

– Kaiken kaikkiaan hyvä päivä tänään, putit upposi ihan mukavasti. Lopussa muutama turha bogey, jotka kasvatti vähän tulosta, mutta muuten ihan hyvännäköstä menoa.

Joukkueen parhaasta tuloksesta vastasi Joni Usvala pelaamalla kentän tulokseen -2. Myös Atte Länsiluoto pystyi alittamaan parin, yhden lyönnin heikommalla tuloksella -1.

-Draivaaminen huonoa muuten peli kulki ihan kohtalaisesti. Huomenna uusi yritys.

Joukkueen nuoret ensikertalaiset Jussi Kumpulainen ja Topi Lindström saivat hyvää kokemusta karkeloista vaikkei ihan vielä tulokset parhaimmistoa olleetkaan.

-Draivi onnistui hyvin ja muut lyönnit ihan hyviä, mutta puttaaminen oli aika huonoa, Jussi totesi.

Huomenna alkavat reikäpelit ja vastaan asettuu Nokia River Golf. LG:n joukkue puhkuu itseluottamusta ja lähdetään hyvä henki päällä kaatamaan NRG:a ja sitä kautta lähemmäs mitalipelejä.

Päivän tulokset: https://golf.fi/kilpailukalenteri-mobiili/#/competition/1043613/leaderboard