Junioreiden talviharjoitukset

Junioriharjoitusten syystauko alkaa olla ohi ja aloittelemme harjoituksia tämän ja ensi viikon aikana. Harjoituksiin ovat erittäin tervetulleita myös kaikki uudet golfista kiinnostuneet lapset ja nuoret.

Kuten kesälläkin, Harrasteryhmälle on tarjolla yksi ohjattu harjoituskerta viikossa ja Peliryhmälle kaksi. Junioritoimikunta suosittelee kaikille Green Cardin omaaville junioreille ryhmäksi ensisijaisesti Peliryhmää.

Maanantain lajiharjoitukset toteutetaan Suurhallilla ikäryhmittäin harjoitusryhmästä riippumatta 15.11. alkaen:

16:30-17:30 2012 syntyneet ja sitä nuoremmat

17:30-18:30 2010-2011 syntyneet

18:30-19:30 2009 syntyneet ja sitä vanhemmat

Golfhalli sijaitsee Salpausselkähallissa, eli Suurhallin Vesijärven puoleisessa päädyssä. Sisäänkäynti Suurhallin ja Messuhallin kulmasta, jonka jälkeen kulku jalkapallokentän puoleenväliin ja oikealle. Golfhalli on rajattu pressuilla Salpausselkähallin perimmäisessä nurkassa.

Tämän lisäksi kaikille Peliryhmän junioreille on ohjatut harjoitukset Lahden Lyseon liikuntasalissa torstaisin klo 18-19 11.11. alkaen. Nämä harjoitukset koostuvat taitoharjoituksista, liikkuvuuden ja lihaskunnon kehittämisestä, sekä erilaisista peleistä. Mukaan normaali sisäliikuntavarustus.

Seuran harjoitushalli on vapaasti kaikkien harjoitusmaksua maksavien junioreiden käytössä, silloin kun hallilla ei ole ryhmävarauksia. Hallin lukujärjestys löytyy Lahden Golfin kotisivuilta. Kaikki juniorit saavat halutessaan ohjeita omatoimiseen harjoitteluun.

Tulemme menemään tällä aikataululla näillä näkymin helmikuun loppuun asti (pl. pyhäpäivät ja loma-ajat), jonka jälkeen harrasteryhmä jää kevättauolle ja peliryhmä jatkaa harjoituksia simulaattorissa ja ylioppilaskirjoitusten jälkeen myös edelleen Lyseolla. Molempien ryhmien kesäkausi on tarkoitus aloittaa toukokuun alussa Takkulassa.

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhat juniorit!

Lisätietoa Lahden Golfin junioritoiminnasta: https://www.lahdengolf.fi/lahden-golf-ry/nuorisotoimikunta/info/