Kalle Verto Seiko Openin voittoon

Seiko Openin palkittuja. SCR-voittaja Kalle Verto keskellä punaisessa paidassa.

Lauantaina 20.7. pelatussa Seiko Openissa oli huikea osallistujamäärä, 96 pelaajaa. Keli Takkulassa oli kohdillaan ja pelaajat saivat nauttia hellelukemista koko päivän.

SCR-sarjassa parhaiten Mestari-kentän haasteista selvisi Lahden Golfin Kalle Verto, jonka tulos oli 71 (-1). Toiseksi tasoituksettomassa lyöntipelissä sijoittui myös kotiseuraa (LG) edustava Timo Heikkinen yhden lyönnin Vertolle hävinneenä (72, par). Kolmanneksi sijoittui Tawast Golfin Karri Sahla 73 (+1).

– En ole vähään aikaan näitä voittajan puheita päässyt pitämään. Etuysi ei mennyt ihan nappiin, mutta takaysi oli jo parempaa pelaamista. Kenttä oli todella hienossa kunnossa, joten oli kiva pelata tällaisellä kentällä, Verto kommentoi kello kädessään.

HCP- sarjan voittoon pelasi Lahden Golfin Atte Rantanen nettotuloksella 63 (-9). Timo Heikkinen palkittiin jo SCR-sarjassa, joten HCP-sarjan kakkosen palkittiin LG:n Harri Grönroos (66, -6) ja kolmannen palkinnon pokkasi kotiinviemisiksi Marianne Isola tuloksella 67 (-5).

Pistebogey-sarjan ykköseksi golfasi Lahden Golfin 14-vuotias juniori Erica Kilponen tuloksella 39 pistettä. Ninni Lehman oli 36 pistettä pelanneista pienimmällä slopella kisan toinen ja kolmanneksi sijoittui Antti Jokipii.

Pisin draivi väylällä 6 voittajaksi selvisi Emilia Torvinen. Lähimmäs lippua väylällä 16 pallonsa löi Ari Inkeroinen. Lisäksi kaikki väylällä 7 birdien tehneet palkittiin Domino keksikassilla, joita kerääntyi päivän aikana peräti 15 kappaletta!

– Oli todella ilahduttavaa, että saimme keskellä kesää ja lomakautta näin suuren joukon pelaajia liikkeelle Seiko Openiin ja erityiskiitos täytyy lähettää Lahden Golfin junioripelaajille, joita oli mukana todella suuri joukko, Lahden Golfin kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Sakari Linko kommentoi kisan jälkeen.

Seiko Open oli Takkula Trohpyn toinen osakilpailu ja SCR-sarjan kärkeä pitää hallussaan Karri Sahla, TawG (76-73, 149). Lahden Golfin Jussi Rauhala on Sahlasta kahden lyönnin päässä (77-74, 151)

Seuraava Takkula Trophyn osakilpailu pelataan lauantaina 10.8., kun ohjelmassa on takatiiltä (miehet valkoinen, naiset sininen) pelattava A-Kassi Open.

Seiko Openin tulokset