Kalle Verto seitsemänneksi Vierumäellä

Kalle Verto seitsemänneksi Vierumäellä käydyissä Finnish International Junior Championship hosted by Mikko Ilonen, joka toimi samalla nuorten U16 SM-kilpailuna.

Kalle pelasi hienosti kaikki kolme päivää, vaikka viimeisen päivän kova tuuli nostikin vähän tulostasoa. Kilpailu käytiin kolme päiväisenä ja mestariksi nousi Koski-Golfin Jesse Saareks.

LG:n toinen edustaja samassa sarjassa pelannut Jussi Kumpulainen pelasi jälleen vähintäänkin omalla tasollaan sekä pelaten myös alle oman kierroskeskiarvonsa ja sijoittui 23:ksi.

– Ensimmäisenä päivänä sain kaiken irti pelistä, eli scorasin tosi hyvin. Toisella kierroksella putit ei uponnut yhtä hyvin, mutta pysyin kokoajan pelissä. Vikana päivänä tuuli oli aika luja, joka vaikutti koko fieldin tulostasoon, ja vaikka pelasin 83, tipuin vain yhden sijan. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen kisaan, ja se että huomaa että pystyy normi pelillä olla omanikäisistä suomessa kymmenen joukossa, motivoi lisää treenaamaan.

Poikien U14-sarjassa pelasivat Topi Lindström ja Luukas Kruut hienosti, vaikkakin heidän tasonsa ei vielä riitä Suomen kirkkaimpaan kärkeen. Topi oli 15. ja Luukas 18. Myös heillä kehitys menee hienoon suuntaan.

Nurmijärvellä käydyssä tyttöjen U18 SM- sarjassa Emilia Torvinen ei onnistunut aivan odotusten mukaisesti ja sijoittui kahdeksanneksi.