Kalle Verto voittoon Future Tourilla

Kalle Verto

Lahden Golfin kilparyhmäläiset pelasivat hienot kilpailut Porvoossa käydyssä Future Tourin kolmannessa osakilpailussa. Parhaimman sijoituksen Lahden Golfilaisista ja voiton nappasi P16 sarjassa Kalle Verto hienolla 75 lyönnin tuloksella. Tulos on myös Kallen oma kierrosennätys.

– Lyönti oli tänään hyvässä tikissä, ja sain hyvin putteja upotettua. Varsinkin lyhyillä raudoilla pääsin lähelle lippua, josta oli helppo tehdä tulosta. Kaikenkaikkiaan hyvä kierros.

Samassa sarjassa Jussi Kumpulainen sijoittui myös hyvällä tuloksella, 78 lyöntiä sijalle viisi, joka on myös Jussin oma ennätyskierros.

– Etuysillä lyönti osui sinne minne halusinkin lukuunottamatta yhtä triplaa, joka tuli epäonnistuneesta avauslyönnistä. Takaysillä pelasin peruspeliä ja olin tyytyväinen omaan ennätystulokseen.

Muut LG:n pelaajat P16 sarjassa
8. Aleksi Rautiainen
11. Akseli Simola
13. Mikael Torvinen
20. Topi Lindström

P16 sarjassa pelattiin myös joukkuekilpailu, jossa otetaan seuran kolmen parhaan tulokset voimaan ja LG oli siinä ylivoimainen ykkönen, 16 lyöntiä ennen Vuosaari Golf Helsinkiä.

Sarjassa P12 Luukas Kruut nappasi upeasti T2 sijoituksen omalla ennätystuloksella 86 lyöntiä

– Etuysi oli vaikeaa kun putit eivät uponneet. Muuten lähipeli oli hyvää koko kierroksella. Myös avaukset sekä väylä lyönnit olivat ihan hyviä koko kierroksen.

Sarjassa Easy18 Netta Ramponen pelasi myös oman ennätystuloksen 92 lyöntiä ja sijoittui sijalle 6.

Tulokset kisasta