Kapteenin terveiset 16.5.2020

Elämme tällä hetkellä poikkeuksellisia aikoja. Korona-virus on vaikuttanut meihin kaikkiin ja tulee vaikuttamaan myös tulevaan golfkauteen. Kausi on käynnistynyt viranomaisten ohjeita noudattaen. Takkulassa ohjeita on noudatettu hyvin ja vaikka ohjeita tullaan vapauttamaan jossain vaiheessa, noudatetaan jatkossakin kuuliaisesti viranomaisten meille antamia ohjeita. Näin  varmistamme sen, että voimme jatkaa meille rakkaan lajin harrastamista koko kauden.

Ravintolatoiminta on toiseksi pysähdyksissä, mutta Pro Shopista on mahdollista ostaa pientä syötävää ja juotavaa mukaan kentälle. On ymmärrettävää, että pelaajat ottavat kierrokselle mukaan omia eväitä. Roska-astioiden ollessa pois käytöstä on huolehdittava siitä, että  omat roskat tuodaan pois kentältä.

Mielestäni on jokaisen oma asia polttaako savukkeita tai käyttääkö nuuskaa, golfkenttä ei kuitenkaan ole tuhkakuppi tai paikka jonne nuuskapussit heitetään. Yleisen hygienian, siisteyden ja viihtyvyyden kannalta on tärkeää huolehtia, ettei tupakan tumppeja ja nuuskapusseja jätetä kenttä alueelle.

Pelatessani tällä kaudella kentällämme olen kiinnittänyt huomiota myös bunkkerien kuntoon.

Vaikka meillä ei ole käytössä bunkkereissa haravoita, ei se poista pelaajilta vastuuta korjata lyönti jälkiä tai kengän jälkiä bunkkerista pelatessaan. Poistuessa bunkkerista on helppoa joko jalalla tai mailalla tasoittaa hiekan pintaa. Alastulojäljet griineillä, lyöntijälkien korjaaminen väylillä ja raffeissa on myös pelaajan vastuulla. Muistetaan huomioida kanssa pelaajamme pitämällä huolta näistä asioista.

Hyvää kesän odotusta, nähdään Takkulassa !

Jussi