Kentän ja rangen tilanne 17.4.

Sää lämpenee ja kentältä lumi sulaa kohisten. Varjoisilla väylillä lunta tosin on vielä parikymmentä senttiä.  Viheriöiden ympäriltä parimetriset aurausvallit haihtuvat pikkuhiljaa, mutta tuskin ovat kokonaan hävinneet ennen pelikauden alkua.

RANGE
Range avataan pitkäperjantaina 19.4.  kello 10.00, toki omilla palloilla matolta voi lyödä jo nyt.

Aukioloajat 19.4.-22.4.

Range klo 10:00-18:00
Pro Shop klo 10:00-18:00
Ravintola kahvilapalveluilla klo 10:00-16:00

Kentät
Viheriöt on hiekattu ja harsotettu liiallisen kuivumisen estämiseksi. Ensi viikon aurinkoinen ja lämmin sää jouduttaa kentän avaamista.  Avaamiseen vaikuttaa ensisijaisesti kentän kuivuminen ja veden saamien kastelujärjestelmään.

Kisälli-kenttä pyritään ainakin osin avaamaan lauantaiksi 27.4. Kaikki ei kuitenkaan aina suju kuin Strömsössä, joten myös avaamisajankohdan siirto tuonnemmaksi on mahdollista.

Pääsiäisen jälkeisenä tiistaina 23.4. tarkennetaan kentän avaamisajankohtaa.

Bägivaraston laajennus alkaa 18.4.

Yhtiökokouksessa esitellyn bägivaraston laajennus nykyisen autokatoksen tilalle alkaa. Tavoitteena on saada kaikkiaan 50 uutta isoa kaappia käyttöön kevään aikana. Samalla saamme myös lisättyä kärry-koukkujen kapasiteettia.

Uusi autokatos rakennetaan autotallin kentän puoleiseen päätyyn. Kuvassa näkyvä sadekatos bägeille tulee tulevaisuudessa Pro Shopin puoleiseen päätyyn. Sen ajankohta tarkentuu kesän aikana.

Rangen lyöntikatos

Lyöntikatoksen perustuskuvat on juuri saatu ja katos voidaan asentaa heti kun perustus saadaan valmiiksi.