Kiitokset talkoolaisille

Järjestimme viidet talkoot, joihin osallistui iso määrä seuran jäseniä.  Tänä keväänä osallistujamäärä oli paria edellistä vuotta suurempi. Talkoissa keskityttiin pelkästään risujen keräämiseen.  Talkoolaisten työinto oli suuri ja saimme Teidän avullanne siivottu tärkeimmät peliin tulevat paikat sekä näkyvimmät alueet.

Kaikkialta risuja ei edes pyritty keräämmän, sillä ne jätettiin paikalleen lisäämään luonnon monimuotoisuutta. Kesän aikana valon ja ilmanvaihdon ansiosta suurin osa paikalleen jätetyistä risuista peittyy vihreyden alle.

Osa kerätyistä risuista on jo haketettu. Haketusta jatketaan mahdollisuuksien mukaan; tehtävää riittää, kentän kannalta tärkeämmät työt tehdään ensin.

Kaiken kaikkiaan oli hienoa, että talkoisiin osallistui uusia jäseniä ja nuoria tyttöjä sekä poikia aktiivisesti. Talkoot on hyvä paikka tutustua kenttään ja ennen kaikkea muihin pelaajiin.  Meillä on hieno golf-yhteisö, jonka perinteitä talkoilla näin juhlavuonnakin jatkettiin ja jatketaan tulevaisuudessakin.

Helatorstaina Mestari-kentällä järjestetään talkookilpailu.  Kaikki talkoisiin osallistuneet, tulkaa mukaan kilpailuun.
Suuri kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille.  Teidän ansiostanne kenttä on tällä hetkellä pelikunnossa.

HYVÄÄ PELIKAUTTA TALKOOLAISILLE JA MUILLEKIN PELAAJILLE