Kiitosten aika

5.-7.7. pelattiin Lahden Golfin Mestari-kentällä vuoden 2019 reikäpelin SM-kilpailut. Epävakaista sääolosuhteista huolimatta kilpailut saatiin vietyä läpi ilman ongelmia. Kenttähenkilökunta oli loihtinut kentän sellaiseen kuntoon, että saamme olla siitä ylpeitä. Useamman kisaajan suusta kuului lause ”parhaassa kunnossa oleva kenttä Suomessa”. Iso kiitos siis koko henkilökunnalle, työnne tulos huomioitiin laajasti myös kansallisesti.

Myös kilpailun järjestelyt sujuivat upeasti. Kilpailupäivien aikana vapaaehtoisten vilpitön sitoutuminen eri tehtäviin teki suuren vaikutuksen. Eri tehtävissä toimi kolmen päivän aikana yli 50 seuramme jäsentä. Ilman teitä tapahtuma ei olisi ollut mahdollinen. On hieno huomata, että talkookulttuuri on Lahden Golfissa yhä voimissaan. Näin ei kaikissa seuroissa todellakaan ole. Iso hatun nosto kaikille tasapuolisesti!

Yhteistyökumppanimme Pelicans ravintolat ja Abc Golf Oy palvelivat kilpailijoita ja taustajoukkoja aamusta iltaan ammattimaiseen tyyliin ja keräsivät niin ikään kiitosta.

Isojakin kisoja on helpompi järjestää kun  johto on osaavissa käsissä. Liiton ja PGA:n väki oli SM-kisoissa maan ehdotonta huippua ja piti ohjat käsissä vaativissakin keliolosuhteissa. Iso kiitos siis kilpailun johtajalle Arto Teittiselle sekä tuomarikaksikolle Timo Huvinen ja Eero Pöhö.

Kiittäen, Lahden Golf, kilpailutoimikunta