Future Tourin Kaakko/Itä alueen kolmannessa osakilpailussa Koski-Golfissa Emma Romanoff otti upean voiton kahden lyönnin marginaalilla tyttöjen Future sarjassa. Hyvää lahtelaispanosta täydensivät Eetu Venäläinen Easy 9 sarjan kolmannella sijalla ja Veeti Ruoti poikien Future sarjan jaetulla kuudennella sijalla. Kilpailuun osallistuivat LG:stä myös Niklas Heikkinen, Oliver Lehtimäki ja Anna Parjanne.

Tulokset

Future Tourin Etelä-Länsi alueen kolmannessa osakilpailussa Inari Laakkonen pelasi hienon kilpailun sijoittuen neljännelle sijalle tyttöjen Future sarjassa. Ilmari Laakkonen oli poikien Future sarjan puolella jaettu 10. ja Espoo Ringside Golfissa pelattuun kilpailuun osallistuivat myös Lukas Asikainen, Daniel Hedlund.

Tulokset

Mid Tourin kolmas osakilpailu pelattiin niin ikään Espoo Ringside Golfissa ja kilpailuun osallistuivat Lahden Golfista Tero Kyyrö, Henri Vatanen ja Tero Järvinen, joka oli kolmikon ainoa cutista selvinnyt.

Tulokset

Nordic Golf Liigassa pelattiin Etelä-Ruotsissa Greatdays Open ja LG:n Atte Länsiluoto ei tällä kertaa yltänyt finaalikierrokselle.

Tulokset