Topi Lindström voitti peräti yhdeksän lyönnin turvin Finnish Junior Tourin viidennen osakilpailun Oulun Golfklubilla. Lindströmin kolmen kierroksen yhteistulos oli -8 (68/70/70). Luukas Kruut oli samassa kilpailussa 22. ja tyttöjen puolella Lina Lindqvist puolestaan 8.

Tulokset

Future Tourilla pelattiin sekä Etelä-Idän että Kaakko/Itä -alueen seitsemännet ja samalla viimeiset osakilpailut ennen finaaleja. Veeti Ruoti voitti Pojat Future sarjan Kullo Golfin osakilpailussa tuloksella 77. Lukas Asikainen oli saman sarjan jaettu 6. ja Easy Red -sarjassa Niklas Heikkinen palkittiin parhaasta scr-tuloksesta. Kilpailuihin osallistuivat myös Inari Laakkonen, Oliver Lehtimäki, Ilmari Laakkonen, Daniel Hedlund ja Eetu Venäläinen.

Tulokset Etelä-Itä

Tulokset Kaakko/Itä

Nordic Liigassa Timberwise Finnish Open järjestettiin jälleen Alastaro Golfissa. Lahden Golfin molemmat edustajat Jussi Kumpulainen ja Atte Länsiluoto karsiutuivat finaalikierrokselta.

Tulokset

Mid Tourin kauden viimeiseen M40 osakilpailuun Nurmijärvellä osallistuivat LG:n Tero Järvinen (T26) ja Kimmo Puuska (T44).

Tulokset