Future Tourin Etelä-Lännen alueen toisessa osakilpailussa Nurmijärvellä Lukas Asikainen voitti poikien Future-sarjan hienolla 77 lyönnin tuloksella ja kukisti uusinnassa Nordcenterin William Juslinin. Tasaista peliä pelanneen Asikaisen päivän kohokohta oli komea eagle 6. väylällä. Muista LG:n pelaajista Veeti Ruoti sijoittui jaetulle yhdeksännelle sijalle ja tyttöjen puolella Ella Hakanen oli hienosti toinen ja Emmi-Liia Sistonen neljäs. Kilpailuun osallistuivat myös Daniel Hedlund, Ilmari Laakkonen, Nicklas Jonninen ja Inari Laakkonen.

Tulokset

Saman kiertueen Etelä-Idän alueen osakilpailussa Nevas Golfissa Lauri Rauhala oli kolmas Easy Red sarjassa. Parhaasta scr-tuloksesta samassa sarjassa palkittu Niklas Heikkinen oli jaettu viides ja kilpailuun osallistuivat myös Anna Parjanne ja Oliver Lehtimäki.

Tulokset

Junioreiden joukkue-SM karsinnoissa Hirvihaarassa Lahden Golfin joukkue otti selkeän voiton ja eteni elokuun alussa Messilässä pelattavaan varsinaiseen kilpailuun. Henkilökohtaisissa sarjoissa Topi Lindström ja Lina Lindqvist sijoittuivat kolmansille sijoille. LG:n joukkueessa pelasivat myös Jussi Kumpulainen, Kalle Verto, Luukas Kruut ja Alissa Romanoff. Lisäksi kilpailun henkilökohtaiseen sarjaan osallistuivat Juhani Laitinen, Ilmari Laakkonen ja Vertti Makkonen.

Tulokset

Finnish Senior Tourilla Jari-Pekka Vatanen ja Timo Brander osallistuivat Kytäjän kentillä pelattuun BMW Championshipiin (FST 3).

Tulokset