Päivitetyt ohjeet Mestari ja Kisälli-kentillä pelaamiseen:

Päivitetty 28.4.2020. Muuttuneet/tarkennetut tiedot sinisellä.

Ajanvaraus mahdollista kaikille LG:n jäsenille NexGolfin kautta.

Koronaviruspandemian jyllätessä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita. Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3.2020 valmiuslain käyttöönotosta.

Rangelle ainoastaan ajanvarauksella ma 6.4. alkaen.
KATSO OHJE.

Näiden linjausten pohjalta pelaaminen mahdollistetaan Lahden Golfissa seuraavin rajoituksin:

•  Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.
• Kentän WC:t  ja koko Klubirakennus pidetään kiinni. Klubin WC:t avataan 30.4.
• Kaikkien golfkentälle tulevien ulkoilijoiden pyydetään välttämään kaikenlaisia joukkoparveiluita esim. parkkialueella. Kun auto on jätetty parkkiruutuun, suunnataan välittömästi kohti ykköstiitä, välttäen isompien ryhmien kokoontumisia juttutuokiolle. Jos mahdollista, vahvista lähtösi mobiilisovelluksella, muuten caddiemasterille.
Kevään pelit pelataan Kisällillä max. kolmen pelaajan ryhmissä ja Mestarilla on normaalit max. neljän pelaajan ryhmät. Jos et halua lähtöön toisia pelaajia, pyydä caddiemasteria sulkemaan lähtö.
Lähtöjen väli Kisällillä on 7-8min. ja Mestarilla 10 min. OMAA LÄHTÖAIKAA ON EHDOTTOMASTI NOUDATETTAVA, vaikka väylä olisi tyhjä, lähde omalla ajalla! Edellisen ryhmän ohittaminen on kielletty!
Ajanvarausehdoissa siirrytään vanhaan tapaan, missä useampien varausten teko on mahdollista.
Osakkeen omistajat: 7 varausta yhteensä kaikille kentille (range on myös kenttä). Kenttäkohtainen varausrajoitus: Mestarille 6, Kisällille 6, Range 2.
Muut pelioikeutetut: 4 varausta yhteensä kaikille kentille (range on myös kenttä) Kenttäkohtainen varausrajoitus: Mestari 3, Kisälli 3, Range 2.

Golfliiton 16.4.2020 päivitetty tiedote: COVID-19 ja UKK

ERITYISHUOMIO YLI 70-VUOTIAILLE JA MUIHIN RISKIRYHMIIN KUULUVILLE GOLFAREILLE:
Valtioneuvosto velvoittaa yli 70-vuotiaita välttämään lähikontakteja ja liikkumista kodin ulkopuolella, koska ne lisäävät tartuntariskiä.

Golfkausi on lähtenyt liikkeelle poikkeuksellisen aikaisin ja hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa. Vallitseva tilanne on vaatinut kaikilta erityistä vastuullisuutta ja toisen ihmisen huomioonottamista. Lahden Golf päätti ottaa toiminnassaan käytännön, jossa noudatetaan tarkoin eri tahojen suosituksia ja taataan jokaiselle mahdollisimman turvallinen käyntikokemus. Kaikki on sujunut hyvin ja jokainen on noudattanut annettuja ohjeistuksia mallikelpoisesti. Suomen Golfliiton ohjeistus päivittyy edelleen useasti ja otamme sen huomioon toiminnassamme.

 • OLEMME LISÄNNEET VARAUSOIKEUDEN KAIKILLE JÄSENILLE
 • MIKÄLI HALUAT RAJOITTAA PELAAMISESI VAIN ITSELLESI, VARAA AIKA CADDIEMASTERILTA AUKIOLOAIKOINA p. 03-7841 311.
 • EDELLEEN SUOSITELLAAN, ETTÄ PELAAT JOKO SAMAAN RUOKAKUNTAAN KUULUVAN KANSSA TAI HENKILÖN, JONKA KANSSA OLET MUUTENKIN PÄIVITTÄISESSÄ KONTAKTISSA.

Mikäli kuulut riskiryhmään tai olet +70-vuotias, on edelleen suositeltavaa, että teet lähtösi pelaajien varaukset samaan aikaa. Näin varmistetaan, että pelaat tutun pelaajan kanssa.

Jotta pelaaminen Takkulassa on mahdollista, tulee kaikkien pelaajien noudattaa alla olevia ohjeita. Nämä ohjeet on tehty, jotta voimme mahdollistaa kaikille turvallisen pelaamisen:

Kierroksen varaaminen

 • Kaikki jäsenet voivat nyt varata ajan normaalisti NexGolfin kautta tai soittamalla caddiemasterille 03-7841311. (koskee myös vieraalle tehtävää varausta).
 • Ajanvarausehdoissa on siirrytty vanhaan tapaan, missä useampien varausten teko on mahdollista. Osakkaat voivat varata kaksi viikkoa eteenpäin, yhteensä 7 varausta ja pelioikeuden haltijat viikko etukäteen ja 4 varausta. Rangen varaukset lasketaan tähän mukaan.

Ilmoittautuminen

 • Suositellaan, että vahvistat kierroksesi itse joko NexGolf mobiilisovelluksella (LG jäsenille premium sovellus maksuton) tai selaimessa. Vahvistus mahdollista aikaisintaan 60min. ennen lähtöä, viimeistään 15min ennen lähtöä.
 • Kentän ollessa auki, vahvistamme sarjakortti-varaukset automaattisesti jos pelaaja ei itse sitä ole vahvistanut. Näin ollen, lippu merkitään käytetyksi. Muista siis perua varaus jos et lähde pelaamaan. Sama koskee vieraspelaajan varauksia, peruuttamattomista varauksista lähetämme laskun.
 • Pro Shopin aukioloaikoina vahvistus mahdollinen myös caddiemasterilla.
 • Tuloskortteja ei jaeta. Sähköisen tuloskortin löydät NexGolf sovelluksesta tai eBirdiestä.
 • Maksuvälineenä käy pankkikortin lähimaksu tai lasku.

Pelaaminen

 • Hyvä käsihygienia: Kentällä ei ole käsienpesumahdollisuutta, pidä mukanasi käsidesiä.
 • Ota mukaan oma golfkärry jos mahdollista. Lainakärryjä on käytössä rajoitetusti, pyyhi kärryt puhdistusaineella ottaessasi kärryt käyttöön. Puhdistusaine ja pyyhkeet löytyy kärryjen vierestä terassilta.
 • Ei kätellä eikä halailla pelikavereita !!!
 • Pelataan ainoastaan omilla pelivälineillä, ei lainata kaverilta pelivälineitä.
 • Pidä pelikavereihin riittävä sosiaalinen etäisyys, minimissään 3 metriä.
 • Pidä lipputanko aina reiässä, ei kosketa siihen turhaan (lipputangot pestään säännöllisesti). Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu. Kentän roskikset ja pallopesurit ovat poissa käytöstä..
 • Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.
 • Jos olet palannut ulkomailta, pidäthän 14 vrk karanteenin paluusi jälkeen, ja saavut peleille vasta tämän jälkeen jos tunnet itsesi terveeksi.
 • Bunkkeriharavat on otettu käyttöön 26.5. Suositellaan, että haravaan koskettaessa käytetään suoran kontaktin välttämiseksi hanskaa tai muuta suojaa

Jokaisen yksittäisen pelaajan vastuu turvallisesta pelaamisesta on suuri. Ohjeiden noudattamattomuus johtaa valitettavasti kentän sulkemiseen!

Seuraa muuttuvaa ohjeistusta aktiivisesti kotisivuilta www.lahdengolf.fi


Lisätietoja:

Toimisto p. 040 3519354
Toimitusjohtaja p. 045 1312646

Jaa tämä sivu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin