Ladykapteenin terveiset

Hei.

Haluan toivottaa Teille kaikille ihanaa golfkauden alkua. Aloitamme naisten golfkauden perinteisellä avajaistapahtumalla lauantaina 12.5.

Päivä alkaa yhteisellä aamiaisella klo 9.30, jonka naistoimikunta tarjoaa kaikille LG:n naisjäsenille. Nexgolfiin on nyt mahdollista ilmoittautua pelipäivään. Pelimuotona on 3-4 hengen joukkuebestball. Joukkueet arvotaan perjantaina 11.5. Yhteislähtö kello 11.00 Kisälli-kentällä (9 reikää).

Jos et halua osallistua kilpailuun, olet silti tervetullut aamiaisella ja seuraamaan kisaa. Kisaan ilmoittautuneet ovat automaattisesti mukana aamiaisella, mutta ne, jotka haluavat tulla vain yhteiselle aamiaiselle, ilmoittautuvat ladykapteenille osoitteeseen ladykapteeni@lahdengolf.fi.

Tapahtumia kaudella 2018

Perinteinen Nurmi Plate pelataan 17.6. Mestari-kentällä. Nurmi Platen vapaaehtoiset kilpailumaksut lahjoitetaan perinteisesti lyhentämättömänä Roosa nauha -keräykseen.

Naisten Pankki Open – golfaa naisille ammatti

Lahden Golf on yksi uusista kentistä, jolla järjestetään Naisten Pankki -golftapahtuma. Naisten Pankki haastaa golfaajat jo seitsemättä kertaa pelaamaan ammatteja kehitysmaiden naisille. Kiertueella pelataan 25 osakilpailua ja kiertueen voittaja on eniten cup-pisteitä kerännyt pelaajapari.

Kiertueen avulla kerätään lahjoituksia kehitysmaiden naisten toimeentulon tukemiseksi. Lahden Golfin naistoimikunta osallistuu Takkulan osakilpailun järjestelyihin.

Kesän ohjelmassa on myös perinteinen reikäpeli -haaste Messilän naisia vastaan. Peli päivät ovat 7.7. (Takkula) ja 25.8. (Messilä). Ilmoittautumislistat löydät lähiaikoina naisten ilmoitustaululta.

GKS ViisLeideistä -kiertueella Lahden Golfin naiset puolustavat tällä kaudella ViisLeideistä -maljan voittoa. Toivon, että osallistutte aktiivisesti tänäkin kesänä, jotta Malja pysyy Takkulassa. Takkulan osakilpailu on ohjelmassa 26.8. Muut pelipäivät voit tarkistaa osoitteesta www.greeniakokoseutu.fi.

Kesän aikana on tarkoitus järjestää yksilöllisiä opetustunteja sekä uusille että kokeneille pelaajille ABC Golfin Pro opettajien kanssa. Tästä tiedotamme Lahden Golfin kotisivuilla kesän aikana.

Syksyllä ohjelmassa on klubimatka myöhempänä päätettävään kohteeseen.

Haluan toivottaa kaikille naispelaajille nautinnollista golfkesää!

Ninni Lehman, ladykapteeni