Lahden Golf ja Kuntokeskus K&M yhteistyöhön

Lahden Golfin kilpapelaajat keskittävät fysiikkaharjoittelun K&M Kuntokeskukseen Sopenkorvessa. Yhteistyön myötä Kuntokeskus K&M kutsuu kaikki Lahden Golfin jäsenet ja heidän perheenjäsenet tutustumispäivään lauantaina 9.12.2017 kello 10.00-14.00.

Esittelemme teille salin ja pääsette kokeilemaan salia veloituksetta. Järjestämme teille keskivartaloa vahvistavan ohjatun jumpan kello 11.00 ja 13.00.

Kaikki tutustumispäivään osallistuvat Lahden Golfin jäsenet saavat veloituksettoman viikkopassin tai lisäviikon kuukausikorttiin. Etu koskee myös jäsenistömme perheenjäseniä.

Lähde kuntosalille – meille kaikki ovat tervetulleita aiemmasta kuntotasosta, liikuntaharrastuksista tai harjoittelun tavoitteista riippumatta. Kuntosalimme on jokaiselle, aloittelijasta aktiiviliikkujaan, uudesta harrastuksesta kiinnostuneille ja painonpudottajille.

Luvassa on parempaa lihaskuntoa ja ryhtiä, kiinteyttä ja notkeutta, lisääntyvää lihasmassaa ja urheilullisuutta. Fyysisen kunnon ja lihasvoiman ohella kuntosaliharrastus lisää virkeyttä, toimintakykyä, positiivisuutta, energiaa ja itsetuntoa. Kun paketti on näin kova, miksi jättää hyödyntämättä?


Kuntokeskus K&M
Perustettu 2009 halusta liikuttaa Lahtelaisia. Tänä päivänä toimimme 1500 m2 tiloissa, joissa liikutamme noin 1000 kanta-asiakasta.

Ei pakkojäsenyyksiä
Kaikki sopimuksemme ovat irtisanottavissa kuukauden irtisanomisajalla, milloin tahansa. Ei liittymismaksuja, ei jäsenyyksiä – voit hankkia meille juuri sinulle soveltuvan asiakkuuden ja tarvitsemasi palvelut.

Maksuton pysäköinti ja hyvät kulkuyhteydet
Salin takapihalla on maksuton asiakaspaikoitus jopa 300 autolle. Julkisilla pääset 15 m päähän salin ovesta. Paikallisliikenteen bussilinjalla 5 ja 21 pääset kätevästi K&M:lle.

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa ja neuvoo
Asiakaspalvelumme on avoinna ma-to klo 9-21, pe klo 9-19 ja la klo 9-15. Näinä aikoina saat aina apua henkilökunnaltamme sekä vinkkejä treeniin. Olemme täällä sinua varten.

Meillä treenaat vaikka 24/7
Ostaessasi minkä tahansa kortin salille, pääset treenaamaan vuorokauden ja vuodenajasta riippumatta aina 24/7. Sali ei nuku koskaan, eikä laitteet lepoa tarvitse.

Kolme harjoitussalia saman katon alla
Meillä harjoittelu tapahtuu valoisissa ja avarissa 1500 m2 tiloissa. Saman katon alta löytyvät iso kuntosali, pienempi kuntosali kuntosaliryhmille sekä toiminnallinen tila Crosstraining-tunteja varten. Toiminnallisessa tilassa on mahdollisuus harjoitella monipuolisesti vapailla painoilla. Käytössä on myös 25 m pitkä tekonurmi kelkantyöntöön tai vaikkapa juoksusuoraksi.

Naisille spa-tason pukeutumis- ja peseytymistilat
Mikä on ihanampaa kuin mennä treenin päälle saunaan ja pulahtaa rentouttaviin poreisiin. Pukuhuone on muutenkin hyvin rentouttava ja leppoisa ilmapiiriltään.

Kuntokeskus K&M