Lahden Golfin klubiravintola uusiutuu

Pian hanget sulavat ja kevätaurinko saa Takkulan taas kukoistamaan. Tulevalla kaudella siirrymme ravintolatoiminnan osalta ”omavaraisiksi”, kun
Lahden Golf oy ottaa ravintolatoiminnan osaksi omaa liiketoimintaansa.

Ravintolapalveluita ja niiden tasoa tullaan kehittämään entistä paremmaksi. Uusia ideoita ja muutoksia onkin jo tehty. Uudistuksen ensiaskelina talven aikana on remontoitu ravintolakerroksen wc-tilat. Keväällä klubirakennus tullaan maalaamaan ja ulko-ovet vaihdetaan.

Ideoita, visioita ja toiveita palvelujen edistämiseksi ja uudistamiseksi kuuntelemme herkällä korvalla. Jokaisen mielipide on tärkeä. Lähetämme jäsenille kyselyn, johon toivomme mahdollisimman monen vastaavan.

Ravintolapäällikkönä on aloittanut 1.2. Sanna Leppänen. Sanna on tuttu näky Takkulassa jo 20 vuoden ajan.  Jotta asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioidaan ihan jokaista asiakasta  kunnioittaen, on kaikki palaute ravintolatoiminnallemme arvokasta ja tärkeää.

Rakennamme omaa klubiravintolaamme ja puitteet ja edellytykset ovat mitä mainioimmat. Tehdään ravintolasta koko yhteisömme oma kotipesä!

Sannan yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme.
Pian tavataan!
 
Lahden Golf Oy