Lahden Golf Oy – Syyskokous 04.01.2021 klo 17:30

YHTIÖKOKOUS VAHVISTI VIERUMÄKI GOLF CLUB OY – TARJOUKSEN

Lahden Golf Oy:n yhtiökokous päätti maanantaina 4.1.2021 hyväksyä hallituksen esityksen ostaa enemmistöosuus Vierumäki Golf Club Oy:n hallinnoimasta Cooke kentästä. 91% edustetuista osakkeista kannatti hallituksen esitystä. Kauppa sisältäisi 66% yhtiön pelioikeuksista, 89% äänivallasta ja Golf Paviljonki klubirakennuksen. Myyjänä toimiva Vierumäki Country Club Oy:n konkurssipesä on jo hyväksynyt Lahden Golf Oy:n tarjouksen ja tavoitteena on toteuttaa kauppa 15.1.2021 mennessä.

Kaupan myötä Lahden Golfille tulevien uusien pelituotteiden ja vapautuvien peliaikojen lisäksi yhteistyö tuo kummallekin yhtiölle pitkällä tähtäimellä toiminnallisia synergioita, säästöjä, kilpailukykyä ja osakasarvoa.

Nämä kaksi yhtiötä muodostavat vahvan kokonaisuuden, jossa yhdistyvät Takkulan monipuolinen golfkeskus lähellä kaupunkia ja European Tour / Challenge Tour – tasoinen golfkenttä monipuolisessa resort-keskuksessa.

Lahden Golf Oy ja Vierumäki Golf Club Oy jatkaisivat toimintaansa erillisinä yhtiöinä, mutta kiinteää yhteistyötä tehden. Pitkällä tähtäimellä yhteistoimintaa voidaan edelleen tiivistää, jos kumpikin yhtiö niin päättää.

Yhtiökokous hyväksyi myös toimintasuunnitelman, talousarvion ja hoitovastikkeen pitämisen ennallaan. Hallitukseen valittiin Juha Haapala, Ilkka Kaarna, Mari Laakkonen, Harri Leino, Armi Marttila ja Mika Viitala.

Lataa kokousmateriaali tästä