Lahden Golf Oy

Lahden Golf Oy vastaa golfyhteisön hallinnollisista ja kentänhoidollisista toiminnoista ja palveluista.  Lahden Golf Oy pyrkii korkeatasoiseen ja laadukasta kentän hoitoa ylläpitävään toimintaan kehittämällä itseään ja olemalla mukana alueellisessa ja valtakunnallisessa yhteistyötoiminnassa.

Lahden Golf ry:n tavoitteena on olla Päijät-Hämeen alueen ykkösseura toiminnalliselta kannalta katsoen kaikki ikäryhmät huomioiden. Tavoite saavutetaan määrätietoisella juniorikasvatuksella, eri jäsenryhmien aktiivisella toiminnalla, vireällä kilpailutoiminnalla niin järjestäjänä kuin pelaajien osallistumisella valtakunnallisille kiertueille sekä seuratoiminnan pitämisenä vireänä. Lahden Golf ry osallistuu kentän kehittämiseen Lahden Golf Oy:n suurimman omistajan roolissa.

Vuonna 1959 perustettu Lahden Golf on urheilullisia arvoja korostava golfyhteisö, joka on tuottanut maamme golfkartalle lukuisia huippupelaajia. Takkulassa vuodesta 1986 toiminut LG tekee koko ajan mittavaa juniorityötä tulevien huippujen kasvattamiseksi.

Kenttämme on kauniiseen ja vaihtelevaan metsämaastoon sijoitettu. Se on omiaan harjaannuttamaan järkevään sijoituspeliin sekä tuloksen kannalta tärkeisiin noin sadan metrin lähestymislyönteihin. Kentältä löytyy komeita par 5 -väyliä mm. Mestari-kentän reiät 14 ja 18, joista mikä tahansa kenttä voisi olla ylpeä.Vierailevalle pelaajalle pitkä historia ja seurapohjaisuus näkyvät välittömänä ilmapiirinä sekä hyvänä golfetiketin noudattamisena.

Mottona Takkulassa pelaamiselle on: "Unohda huolet - nauti pelaamisesta"