Osakkaan edut

Osakkaan edut 2020

LAHDEN GOLFISSA OSAKAS ON ETUASIAKAS

Osakkeen omistaminen on aktiivisen pelaajan sijoitus omaan harrastukseen. Osakasedut ja Kultakortti antavat myös lisäarvoa osaketta myytäessä. Kaudella 2020 pelaavat osakkeenomistajat nauttivat seuraavista eduista:

Vierailuoikeus omalla osakkeella pelaavalle:
Kuukausittainen vierailuoikeus viidelle lähikentälle: Nurmijärven Golf, Hyvigolf, Tawast Golf, Hirvihaara Golf sekä yksi myöhemmin julkaistava kenttä. Vierailuoikeus alkaa 1.6.2020 ja päättyy 30.9.2020. Vierailuoikeus on voimassa kullekkin kentälle yhden kuukauden ajan. Kunkin seuran vieraspelaajan ajanvarauksen ehtojen mukaan.

Perhealennus:
Saman talouden junioreiden kausimaksusta alennus jopa 150€

GKS kilpailut:
Mahdollisuus osallistua GKS Tourin kilpailuihin puoleen hintaan vieraskentillä (25€). Mahdollisuus  osallistua muiden GKS-kenttien avoimiin kilpailuihin hintaan 35€ (ei koske erikoiskilpailuja).

Osakkaalla oikues vierailla kerran kaikilla GKS kentillä hintaan 10 €. Etu käytettävissä arkisin 1.6.-30.9.2020

Kultakortti:
Golfkenttien keskenään sopima Kultakortti-järjestelmä on upea esimerkki osakkaita arvostavasta asenteesta. Tämän kortin voi hankkia vain omalla nimetyllä pelioikeudellaan pelaavat osakkeenomistajat. He pelaavat tänäkin vuonna 24 kentällä, 7 kertaa, 165 euroa maksavalla Kultakortilla.

Kenelle Kultakortti on tarkoitettu?
Aktiiviharrastajalle Kultakortti tarjoaa edullisia vieraskierroksia 25 kentällä.

Miten hankin Kultakortin?
Tilaa kortti toimistolta sp. lahdengolf@lahdengolf.fi tai p.040 3519354. Jos sinulla on ollut kortti aikaisemmin, löytyy tarvittava valokuva tiedostoistamme, muussa tapauksessa lähetä myös kuva sähköpostilla. Lähetämme sinulle laskun kortista (lasku muodostuu myös tietoihisi nexgolfissa). Jos haluat maksaa Kultakortin Smartum- tai Virikeseteleillä, osta kortti caddiemasterilta.
Kultakorttia ei enää anneta fyysisenä korttina. Uusien sääntöjen mukaan Kultakortti-pelaajan kuva tallennetaan NexGolfin tietokantaan sen joustavan käyttämisen johdosta. Vaihtoehtoisesti pelaajan tulee todistaa henkilöllisyytensä hyväksyttävällä henkilötodistuksella.

Etukortti: Osakkaalle etukortti maksaa 5€  (vuokrapelioikeudella pelaavalle 30€).

Muut maksuedut:
- Bägikaapin vuokra edullisempi ja tällä hetkellä ainoastaan osakkaita otetaan kaappijonoon.
- Rangepoletit 50kpl -50%
- Auton vuokra -10€
- GreenFee alennus osakkaan vieraalle -10€
- Laajempi ajanvarausmahdollisuus
- Talviharjoittelu -20€

Jaa tämä sivu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin