Osakkaan edut

Osakkaan edut 2021

LAHDEN GOLFISSA OSAKAS ON ETUASIAKAS

Osakkeen omistaminen on aktiivisen pelaajan sijoitus omaan harrastukseen. Osakasedut ja Kultakortti antavat myös lisäarvoa osaketta myytäessä. Kaudella 2021 OMAN OSAKKEEN PELIOIKEUDELLA pelaavat  nauttivat seuraavista eduista:

Vierailuoikeus omalla osakkeella pelaavalle:
Kuukausittainen vierailuoikeus viidelle lähikentälle: Nurmijärven Golf, Hyvigolf, Tawast Golf, Hirvihaara Golf sekä yksi myöhemmin julkaistava kenttä. Vierailuoikeus alkaa 1.5.2021 ja päättyy 30.9.2021. Vierailuoikeus on voimassa kullekkin kentälle yhden kuukauden ajan. Kunkin seuran vieraspelaajan ajanvarauksen ehtojen mukaan.

Perhepelioikeus:
Osakas voi jatkossa vuosittain päättää, pelaako hän rajattomalla henkilökohtaisella pelioikeudella vai ottaako hän pelioikeuden nimettyinä sarjalippuina itselle ja yhdelle perheenjäsenelleen. Tämä tulee tehdä ennen pelioikeuden käyttöönottoa ja ilmoittamalla nimetty perheenjäsen seuran toimistoon viimeistään 15.5 mennessä. Osakasedut koskevat vain osakkeenomistajaa (alennukset, Kultakortti, Etukortti, Greeniä Koko Seutu). Vierailuoikeus ei kuulu näihin etuihin, vaan se on ostettavissa 79€ hintaan.

  • Perheenjäsenellä tarkoitetaan samassa taloudessa ja samassa osoitteessa asuvaa perheenjäsentä.
  • Perheen sarjalippu sisältää vuonna 2021 yhteensä 23 Mestarin tai Kisällin 18 reiän kierrosta. Kierrokset voidaan käyttää kaksinkertaisena määränä Mestarin 9 reiän tai Kisällin 9 reiän kierroksia. Osakas ja perheenjäsen voivat molemmat tahollaan pelata, kunnes kierrokset tulevat täyteen. Kierrosmäärien ei tarvitse jakautua tasan. Mikäli liput loppuvat, niin lisälipun saa osakashintaan 37,50 €./ 18r.

Perhealennus juniorin pelioikeudesta:
Saman talouden junioreiden kausimaksusta alennus jopa 150€

GKS kilpailut:
Mahdollisuus osallistua GKS- Tour kilpailusarjaan viraskentällä hintaan 40€. GKS-kentillä on mahdollisuus antaa alennettu hinta muille GKS osakkaille avoimissa kilpailuissa (ilmoitetaan kilpailukutsussa).

GKS vaihtopäivä:
Oikeus vierailla kerran kaikilla GKS kentillä kaudella 2021 hintaan 10€. Tämä etu on ainoastaan omalla osakkeella pelaavalle. Voimassa arkisin 1.5- 30.9.2021. Ajanvaraus kenttien vieraspelaajaehtojen mukaan.  Teeaikaa varatessa mainitaan, että pelaat GKS:n osakaskierroksen. Tarkista kenttäkohtaiset green fee-pelaamisen säännöt kunkin kentän kotisivuilta. Lahden Golfin lisäksi GKS-kenttiä on: Hartola Golf, Kanava Golf, Messilä Golf ja Iitti Golf.

Kultakortti:
Golfkenttien keskenään sopima Kultakortti-järjestelmä on upea esimerkki osakkaita arvostavasta asenteesta. Tämän kortin voi hankkia vain omalla nimetyllä pelioikeudellaan pelaavat osakkeenomistajat. He pelaavat tänäkin vuonna 24 kentällä, 7 kertaa, 165 euroa maksavalla Kultakortilla.

Kenelle Kultakortti on tarkoitettu?
Aktiiviharrastajalle Kultakortti tarjoaa edullisia vieraskierroksia 25 kentällä.

Miten hankin Kultakortin?
Tilaa kortti toimistolta sp. lahdengolf@lahdengolf.fi tai p.040 3519354. Jos sinulla on ollut kortti aikaisemmin, löytyy tarvittava valokuva tiedostoistamme, muussa tapauksessa lähetä myös kuva sähköpostilla. Lähetämme sinulle laskun kortista (lasku muodostuu myös tietoihisi nexgolfissa). Jos haluat maksaa Kultakortin Smartum- tai Virikeseteleillä, osta kortti caddiemasterilta.
Kultakorttia ei enää anneta fyysisenä korttina. Uusien sääntöjen mukaan Kultakortti-pelaajan kuva tallennetaan NexGolfin tietokantaan sen joustavan käyttämisen johdosta. Vaihtoehtoisesti pelaajan tulee todistaa henkilöllisyytensä hyväksyttävällä henkilötodistuksella.

Etukortti: Osakkaalle etukortti maksaa 5€  (vuokrapelioikeudella pelaavalle 30€).

Muut maksuedut:
- Bägikaapin vuokra edullisempi ja tällä hetkellä ainoastaan osakkaita otetaan kaappijonoon.
- Rangepoletit 50kpl -50%
- Auton vuokra -10€
- GreenFee alennus osakkaan vieraalle -10€
- Laajempi ajanvarausmahdollisuus
- Talviharjoittelu -20€