Naisystävällisin golfyhteisö 2019

Suomen Golfliiton hallituksen asettama naistoimikunta jakaa vuonna 2019 jo viidennen kerran Suomen naisystävällisimmän golfyhteisön palkinnon. Palkinto jaetaan kevään 2020 Golfgaalassa. Palkinto jaetaan sellaiselle yhteisölle, jossa naispelaajien mielestä kenttäyhteisössä on huomioitu naispelaajien tarpeet ja toiveet.

Nyt on jokaisella Suomen naisgolfarilla mahdollisuus vaikuttaa siihen, mikä yhteisö saa tämän kunniamaininnan ja siihen liittyvän palkinnon. Naisystävällisin golfyhteisö 2019 toteutetaan Pelaaja Ensin- kyselyllä.  Pelaaja Ensin on laaja-alaisessa käytössä Suomen golfseuroissa ja kyselystä saatu palaute on hyödynnettävissä seuroissa. Lisäksi tuloksia voidaan seurata reaaliaikaisesti.

Toisen arviointiryhmän muodostavat seurojen ladykapteenit, joille toteutamme erikseen kyselyn heidän golfyhteisöjensä taustatiedoista ja ladytoiminnan aktiivisuudesta.

Näiden kahden arviointikanavan avulla koottavien tietojen perusteella SGL:n naistoimikunta valitsee Suomen naisystävällisimmän golfyhteisön 2019. Kaikki golfyhteisöt, joille on annettu vähimmäisarviomäärät ja joiden ladykapteenit ovat vastanneet golfyhteisöä koskeviin kysymyksiin, ovat mukana arvioinnissa.

Olkaamme kaikki ladyt mukana kehittämässä Suomen golfyhteisöjä entistä naisystävällisempään suuntaan.

Suuret kiitokset etukäteen,

SGL naistoimikunta