Naisten tapahtumia

Koronaviruksen johdosta on ehdottoman tärkeätä noudattaa viranomaisten ohjeita ja rajoituksia ikäryhmiin, kokoontumisiin ja liikkumiseen liittyen.  Kaikki ryhmätoiminta vahvistuu, perutaan tai siirtyy yleisen ohjeistuksen mukaisesti.
Alla toimintasuunnitelma, joka toteutuu vain siltä osin, kun mahdollista järjestää:

Kaudelle 2020 suunnitellut naisten tapahtumat

Naistoimikunnan tavoitteena on järjestää seuramme naisille iloisia ja laadukkaita golfelämyksiä erilaisten tapahtumien muodossa.

Naisten peli-illat

Naistoimikunnan vetämät peli-illat Mestarin 9-reikää, lähdöt klo 17.00-18.00. Ilmoittautuminen NexGolfissa edellisenä päivänä klo 12 mennessä.

21.7. Pian paremmat putit

4.8. Eijan erikoiset eagelit

18.8. Inan innostava hyvinvointi

ABC Golfin naisten harkat

Harjoituksien teemat ovat putti, chippi ja  svingi. Harjoitukset ovat 9.6., 16.6. ja 23.6.  Minimi osallistujamäärä 5  hlö/kerta, hinta 10€/kerta. Sitovat ilmoittautumiset ProShopiin.

NurmiPlate 14.6.2020

Naisten perinteinen NurmiPlate kilpailu Mestari-kentällä 14.6. lähdöt klo 10 alkaen. Kilpailumuoto on pistebogey, jossa palkitaan kolme parasta. Voittaja saa nimensä kunniakkaaseen NurmiPlate kiertopalkintoon. Ilmoittautuminen NexGolf kilpailukalenterissa. Ei kilpailumaksua.

Avoin Shamppanjakisa Mestari kentällä 11.7.2020 alkaen klo 10

Palkintona tietysti kuohuvaa,  voittajan lisäksi palkintoja saa yllättävillä suorituksilla. Ilmoittautuminen NexGolf-kilpailukalenterissa.
Hinta LG:n pelioikeuden haltijat 10€ ja vieraspelaajat 40€.

HoLa Cup Messilässä 25.7.2020

Messilän naisten kanssa pelataan Ryder teemalla HoLaCupi, joka on seurojen välinen kutsukilpailu, jossa pelaa 16 paria tasoituksilla 15-21,5 ja 21,6-28.

Kauden päätös

Naisten kauden päätös sunnuntaina 20.9.2020 Kisälli klo 10 alkaen.

Hauskaa leikkimielistä parikisaa suunnittelemme, eikä turhaan kanneta liikaa mailoja mukana.  Mahdollisesti hieman viini -teemaa. Kesän aikana voi kysellä naisparia. Päivä kannattaa laittaa kalenteriin. Lisätietoa myöhemmin.

Naisten matka

Naistoimikunta on miettinyt yön ylimatkaa, jossa olisi golfia ja hemmottelua esimerkiksi jossakin kylpylässä. Seuraamme Covid-19 tilannetta ja tilanteen salliessa palaamme asiaan loppukesästä. 

Lahden Golf naiset Facebook

Päivitetyt ja viimeisimmät tiedot löytyvät Lahden Golfin naisten Facebook-ryhmästä, jos et vielä ole ryhmässä liity mukaan, niin saat viimeisimmät tiedot aina nopeasti. Uusien liittyneiden kesken arvomme yllätyspalkinnon kesäkuun lopulla.

Tiedotamme tulevista naisten tapahtumista näillä sivuilla, Facebookissa (Lahden golfin naiset) sekä naisten ilmoitustauluilla, joka sijaitsee ns. pääilmoitustaululla.

Liity Lahden Golfin naiset -Facebook ryhmään tästä.