Nuorisotoimikunta

Puheenjohtaja
Toni Hovinen

040-734 5136
tonihovinen@hotmail.com

Kokoonpano 2021

Tommi Nikunen, Toni Hovinen, Mikael Mustonen ja Mikko Lehtovuori


Nuorisotoiminta

Lahden Golf on tunnettu vahvasta juniorityöstään, jonka ansiosta lukuisat suomalaiset huippupelaajat ovat saavuttaneet menestystä ympäri maailman. Vuonna 2020 seuramme junnujärjestelmä uudistui.

Uuden valmennusjärjestelmän tavoitteena on selkeä pelaajapolku kilpa-ja klubigolfiin. Golfohjausta ja -valmennusta pyritään tarjoamaan kaikille halukkaille niin harraste- kuin kilpatasollakin. Jatkuvuuden takaamiseksi olemme perustaneet peliryhmän noin 7-16 -vuotiaille, jotta kilpailemisesta kiinnostuneiden junioreiden harppaus harrastetoiminnasta kilpatoimintaan tai klubigolfiin pienenisi. Harrasteryhmiin otetaan 5-17 -vuotiaita junioreita. Tällä haluamme taata, että ohjattua harjoittelua on tarjolla myös niille, jotka eivät tähtää kilpailemiseen, vaan haluavat golfista elinikäisen ja merkittävän harrastuksen. Ohjaajien koulutukseen ja määrään halutaan panostaa, jotta toiminta säilyy laadukkaana, turvallisena ja jotta sillä on mahdollisuus kehittyä. Kaikki vastuuohjaajamme ovat suorittaneet Suomen Golfliiton Seuraohjaajatoiminnan perusteet -kurssin. Jatkuvuuteen kuuluu myös golfharjoittelun ympärivuotisuus, ja tähtäämmekin ympärivuotiseen toimintaan myös harrastetasolla.

Nuorisotoiminnan tarkoituksena on myös golftietoisuuden levittäminen lasten ja nuorten keskuudessa. Tämän vuoksi koulugolfiin ja lajivaihtoihin panostetaan jatkossakin.

Lahden Golfin harrasteryhmän harjoituksiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset golfarit. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi kokemusta golfista yhtään, ja välineetkin saat meiltä lainaksi. Tervetuloa rohkeasti mukaan golfin pariin turvallisessa ja rennossa ympäristössä.

Harrastejunioreiden toiminnasta vastaa Mikko Lehtovuori. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä junnujen parissa tai seuramme junioritoiminnasta muuten, ota yhteyttä Mikko Lehtovuoreen, p. 044-3180293 tai mikko.lehtovuori@gmail.com