Nuorisotoimikunta

Puheenjohtaja
Toni Hovinen

040-734 5136
tonihovinen@hotmail.com

Kokoonpano 2020

Tommi Nikunen ja Toni Hovinen


Nuorisotoiminta

Lahden Golf on tunnettu vahvasta juniorityöstään, jonka ansiosta lukuisat suomalaiset huippupelaajat ovat saavuttaneet menestystä ympäri maailman. Vuonna 2014 seuramme junnujärjestelmä uudistui.

Uuden valmennusjärjestelmän tavoitteena on jatkuvuus. Golfohjausta ja -valmennusta pyritään tarjoamaan kaikille halukkaille niin harraste- kuin kilpatasollakin. Jatkuvuuden takaamiseksi olemme perustaneet kehitysryhmän noin 8-13 -vuotiaille, jotta kilpailemisesta kiinnostuneiden junioreiden harppaus harrastetoiminnasta kilpatoimintaan pienenisi. Kehitysryhmä toimii ikään kuin perehdyttäjänä kilparyhmän toimintaa varten. Harrasteryhmiin otetaan 5-17 -vuotiaita junioreita. Tällä haluamme taata, että ohjattua harjoittelua on tarjolla myös niille, jotka eivät tähtää kilpailemiseen, vaan haluavat golfista elinikäisen ja merkittävän harrastuksen. Ohjaajien koulutukseen ja määrään halutaan panostaa, jotta toiminta säilyy laadukkaana, turvallisena ja jotta sillä on mahdollisuus kehittyä. Jatkuvuuteen kuuluu myös golfharjoittelun ympärivuotisuus, ja tähtäämmekin ympärivuotiseen toimintaan myös harrastetasolla.

Nuorisotoiminnan tarkoituksena on myös golftietoisuuden levittäminen lasten ja nuorten keskuudessa. Tämän vuoksi koulugolfiin panostetaan jatkossakin.

Lahden Golfin harrasteryhmän harjoituksiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset golfarit. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi kokemusta golfista yhtään. Tervetuloa rohkeasti mukaan golfin pariin turvallisessa ja rennossa ympäristössä.

Harrastejunioreiden toiminnasta vastaa Toni Hovinen. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä junnujen parissa tai seuramme junioritoiminnasta muuten, ota yhteyttä Toni Hoviseen, p. 040-734 5136.

Jaa tämä sivu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin