Harrasteryhmä 2021

Yleistä

Harrasteryhmiin pääsevät kaikki halukkaat lapset ja nuoret, jotka haluavat harrastaa golfia ohjatusti. Harrasteryhmä on suunnattu pääsääntöisesti 5-17-vuotiaille junioreille. Harrasteryhmässä sinulle tarjotaan mahdollisuus harjoitella golfia ohjatusti kerran viikossa talvi- ja kesäkaudella. Harjoitukset kestävät 75 minuuttia ja koostuvat lajitaitojen harjoittelusta, pelailusta ja leikkimisestä.

Harrasteryhmän harjoituksiin osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta golfista ja välineet saat meiltä tarvittaessa lainaksi harjoituksiin. Golftaitojen karttuessa harrasteryhmässä on mahdollista suorittaa green card.

Ohjaajat

Vastuuvetäjinä kaudella 2021 ovat ohjaajat: Toni Hovinen, Esa Salonen, Tero Järvinen, Mikko Lehtovuori, Mattia Bonaguro ja Eliel Jalojärvi. Mikäli olet kiinnostunut ohjaajatoiminnasta ota yhteyttä Toni Hoviseen tai Mikko Lehtovuoreen.

Kaikki vastuuohjaajamme ovat suorittaneet Suomen Golfliiton Seuraohjaajatoiminnan perusteet -kurssin. (Entinen 1. ja 2. tason koulutus)

Hinta vuonna 2021

Harjoitusmaksu 160 €
HUOM! LG:n jäsenmaksuun kuuluu vakuutus myös golfharjoituksissa Takkulan alueella.

Harjoitusajat 2021

Kesäharjoitukset alkavat maanantaina 3.5. ja harjoitukset jatkuvat Takkulassa syyskuun loppuun asti.

Ma klo 16:30-17:45 9-vuotiaat ja sitä nuoremmat

Ma klo 18:00-19:15 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat

Ilmoittautuminen 2021

Harrastejunioreiden harjoituksista tiedotetaan Nimenhuuto-järjestestelmässä. Nimenhuudon kautta juniorit ilmoittautuvat harjoituksiin ja valmentajat tiedottavat harjoituksista. Lisää juniori Nimenhuutoon tästä!

Lisätietoa

Jos haluat lisätietoa harrasteryhmän harjoituksista ota yhteyttä Mikko Lehtovuoreen p. 044-3180293 tai mikko.lehtovuori@gmail.com