Harrasteryhmä

Yleistä

Harrasteryhmiin pääsevät kaikki halukkaat lapset ja nuoret, jotka haluavat harrastaa golfia ohjatusti. Harrasteryhmä on suunnattu pääsääntöisesti 5-17-vuotiaille junioreille. Harrasteryhmässä sinulle tarjotaan mahdollisuus harjoitella golfia ohjatusti kerran viikossa talvi- ja kesäkaudella. Harjoitukset kestävät 75 minuuttia ja koostuvat lajitaitojen harjoittelusta, pelailusta ja leikkimisestä.

Harrasteryhmän harjoituksiin osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta golfista ja välineet saat meiltä tarvittaessa lainaksi harjoituksiin.

Ohjaajat

Vetäjinä kesällä 2020 ovat ohjaajat: Toni Hovinen, Julia Nurminen, Atte Lindbäck, Mikko Lehtovuori, Mattia Bonaguro, Sofia Johansson, Eliel Jalojärvi ja Teemu Nieminen. Mikäli olet kiinnostunut ohjaajatoiminnasta ota yhteyttä Toni Hoviseen.

Hinta vuonna 2020

Harjoitusmaksu 150 €
HUOM! LG:n jäsenmaksuun kuuluu vakuutus myös golfharjoituksissa Takkulan alueella.

Harjoitusajat 2020

Ma klo 16:30-17:45 (tytöt ja pojat 5-8 v.) ja (tytöt ja pojat 9-17 v.)

Ilmoittautuminen 2020

Harrastejunioreiden harjoituksista tiedotetaan nimenhuuto-järjestestelmässä. Nimenhuudon kautta juniorit ilmoittautuvat harjoituksiin ja valmentajat tiedottavat harjoituksista. Lisää juniori nimenhuutoon tästä!

Lisätietoa

Jos haluat lisätietoa harrasteryhmän harjoituksista ota yhteyttä Toni Hoviseen p. 040 7345 136 tai tonihovinen@hotmail.com

Jaa tämä sivu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin