Miten pelaamaan?

Golfin aloitus juniorille

Juniorille golfin aloittaminen Lahden Golfissa on helppoa. Suositeltavaa on aloittaa harrastus ohjatusti yhdessä muiden lasten kanssa harrasteryhmien harjoituksissa tai golfleireillä. Voit myös ilmoittautua ABC Golfin alkeiskurssille. Et tarvitse omia välineitä golfin aloittamiseen, eikä sinun tarvitse olla seuran jäsen aloittaaksesi golfin harrastamisen.

Harrastejunioreiden harjoitukset 2019

Harrastejunioreiden harjoitukset kestävät koko kesän toukokuusta syyskuuhun (alkaen 6.5.2019). Harjoituspäivä on maanantai. Harjoituksissa pääset harjoittelemaan golfia ohjatusti ja pääset myös kentälle pelaamaan.

Lahden Golfin harrasteryhmän harjoituksiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset golfarit. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi kokemusta golfista yhtään. Tervetuloa rohkeasti mukaan golfin pariin turvallisessa ja rennossa ympäristössä.

Lisätietoa harrasteryhmästä tästä.

Miten pelaamaan itsenäisesti?

Lahden Golfissa on Kisälli-kenttä, joka tarkoitettu niin lajin harrastajille, kuin vasta lajista kiinnostuneillekin. Kisälli on oikea golfkenttä ja sitä koskevat normaalit golfkentän säännöt. Poikkeuksellisesti se on kuitenkin kenttä, jossa lajia voi harrastaa ilman golfseuran jäsenyyttä tai greencardia. Kisälli-kentällä pelaat vaikka koko päivän golfia 15 €:lla tai 10 € kierros. Lisätietoa Kisälli-kentällä pelaamisesta tästä!

Päästäksesi pelaamaan Takkulassa Mestari-kenttää tarvitset green cardin lisäksi seuran jäsenyyden ja LG:n pelioikeuden. Jäsenhakemuksen saat LG:n kotisivuilta ja ProShopista, jonne voit jättää täytetyn hakemuksen.

Junioreille (alle 21 v) on suunnattu edullisempi nuorisopelioikeus sekä vielä harrastuksen aloittamista miettiville lippupaketti (alle 18 v), mikäli juniori on LG:n jäsen.

Paketteja on myynnissä rajoitettu määrä. Saat Golfliiton jäsen- ja tasoituskortin kun lunastat pelioikeuden.

ABC Golfin alkeiskurssit

ABC Golfin sähköpostiin: abcgolf@abcgolf.fi tai Pro Shoppiin p. 03-7841311.

Kauden 2017 alkeiskurssien aikataulut löytyvät tästä.

Green card

Päästäksesi itsenäisesti kentälle, tarvitset green cardin. Green card myönnetään, kun taitosi ovat riittävät. Haluamme kuitenkin, että kaikki halukkaat pääsevät kentälle jo heti aloittaessaan golfin ilman green cardia. Niinpä harrasteryhmien harjoituksissa sinulla on tähän mahdollisuus. Kentälle voit mennä myös green cardin ja LG:n pelioikeuden omaavan jäsenen seurassa. Harjoituksissa tai alkeiskurssilla on mahdollisuus myös suorittaa green card, kun taidot ovat riittävät.

Tutustu golfliiton junioreiden green card –ohjeistukseen tästä.

Tulosta tästä etiketti- ja sääntökysymykset harjoittelua varten!

Golfleirit 2019

Kesällä 2019 golfleirejä järjestämään kaksi kesäkuussa. Ensimmäinen leiri järjestetään kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja toinen leiri kesäkuun viimeisellä viikolla. Lue lisää leireistä ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Jaa tämä sivu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin