Kilparyhmä

LAHDEN GOLF SENIORIKILPAPELAAJAT 2021

Lahden Golfin seniorikilpapelaajat ovat aktiivisia kilpagolfin harrastajia ja osallistuvat oman ikäluokkansa SM- kilpailuihin ja Suomen Golfsenioreiden kiertueille. 20201seniorikilpapelaajastatus on niillä jäsenillä, jotka osallistuivat SGS: kilpailuihin 2020. Uudet jäsenet voivat ilmoittaa halukkuudesta tulla ryhmään mukaan osoitteessa tommi.nikunen@lahdengolf.fi

VELVOITTEET:
Saadakseen kilpailukorvauksia tulee seniorikilpapelaajan osallistua mahdollisuuksiensa mukaan LG:n järjestämien kansallisten suurkilpailuiden järjestelytehtäviin.

Valmennustoiminta
Tulevan ja kesän aikana nimetyillä kilpapelaajilla on mahdollisuus saada valmennusta erikoishintaan Abc-Golfin  Seppo Pekkariselta tai Riku Aarniolta. Kolmen kerran valmennuspaketti maksaa 50€. Kauden aikana voi kukin lunastaa maksimissaan 2 pakettia.

SEURAN MAKSAMAT KUSTANNUKSET SENIORIKILPAPELAAJILLE 2021

Lahden Golf Ry korvaa tulevalla kaudella senioreiden kilpailuista aiheutuvia kuluja. Kilpailukuluja korvataan yhdessä ikäluokassa.
Finnish Senior Tour M50 ja N50 (2 parasta) + SM-kilpailut (3 parasta, 50:n parhaan joukkoon sijoittuneet)

- Kilpailumaksu
- Kaksipäiväisissä kisoissa yöpymisestä aiheutuva kohtuullinen korvaus max. 60€. Yöpyminen korvataan mikäli yhdensuuntaista matkaa kertyy vähintään 150 km.
-  korvataan laskennallisesti 0,1 €/km. Mikäli kyydissä on muita pelaajia on korvaus 0.2 €/km
M50 Haastaja ja M 60, 65, 70 ja 75 tourit ja N60, 70 tourit(2 parasta/kilpailu)
-Kilpailumaksu.
Aluetourit  M50, 60, 65, 70 ja 75  ja N50, 60 ja 70  (2 parasta/kilpailu)
- Kilpailumaksu

Ohjeistus kilpailuista aiheutuvien kulujen korvaamisesta:

Lahden Golfin toimistosta ja caddiemasterilta löytyy kahdenlaisia lomakkeita. Kulukorvauslomake on kilpailumaksuja ja mahdollisia majoituskuluja varten. Kulukorvaukseen on liitettävä kaikki kuitit, joista korvausta haetaan. Kulukorvaukset maksetaan viimeistään kolmen päivän sisällä niiden hyväksymisestä.

KULUKORVAUSTEN KILPAILUTIETOON TULEE MERKITÄ OMA SIJOITUS JA OSANOTTAJIEN MÄÄRÄ KYSEISESSÄ SARJASSA.

Matkalaskulomake täytetään, kun haetaan korvausta oman auton käytöstä kilpailumatkalla. Kilometrikorvaus on aina kierrätettävä verotuksellisista syistä tilitoimiston palkanmaksun kautta ja ilmoittaa tulorekisteriin. Matkalaskut maksetaan keskitetysti kaksi kertaa vuodessa 30.6. ja 30.9.
Molemmat lomakkeet tulee toimittaa viikon kuluessa kilpailun päättymisestä toiminnanjohtajan oven vieressä olevaan laatikkoon. Yli viikon takaisia kuluja tai kilometrejä ei korvata, ellei tästä ole erikseen sovittu.

Lahden Golf Ry