Seuraan liittyminen

Seuraan liittyminen 2020

Suomen Golfliitto edellyttää kaikilta pelaajilta kuulumista johonkin liiton alaiseen golfseuraan.

LG:n jäsenyys kattaa vakuutuksen, Golflehden, seuran vuosijulkaisu Svingin (vuonna 2020 vain e-versio) ja mahdollisuuden osallistua kaikkiin LG:n järjestämiin jäsentapahtumiin. Kotiseura myös ylläpitää pelaajan tasoitusta.

Liittymismaksu 20 €
Jäsenmaksu 85 €
Juniorit alle 18 v. 50 €

Seuran liittymismaksu maksetaan kerran. Seuran jäsenyys on voimassa niin kauan, kun maksat vuotuisen jäsenmaksun. Seuran jäsenmaksu maksetaan vuosittain. Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan seuran sääntöjen mukaisesti syyskokouksessa. Jäsenmaksu erääntyy yleensä kunkin vuoden helmikuussa.

Golfliiton jäsenkortin saamiseksi on henkilöllä oltava pelioikeus johonkin Suomen golfkentistä. Lahden Golf tarjoaa pienimpänä pelioikeutena Kisällin 5 lipun sarjakorttia (5 x 9r) hintaan 75€. Mestarin 5 lipun sarjakortti (5 x 18r) maksaa 190€. Peliliput käyvät sekä arkisin että viikonloppuina. Muitakin sarjakortteja löytyy ja seuran kautta on mahdollista vuokrata myös pelioikeus. Sarjakortteja on myynnissä rajoitetusti.
Lisätietoja eri vaihtoehdoista saat seuran toimistosta: lahdengolf@lahdengolf.fi.

Tässä perinteinen jäsenhakemus, jos haluat tulostaa sen. Alla on myös sähköinen hakemuslomake.

Tulosta jäsenhakemus (PDF) ja palauta se osoitteella:

Lahden Golf Ry
Takkulantie 20
15230 LAHTI

Jäsenhakemus Lahden Golf
KOTISEURA ylläpitää tasoitustasi
Voit olla useamman seuran jäsen, mutta vain KOTISEURA ylläpitää tasoitustasi. Jos Lahden Golfista tulee KOTISEURASI, tulee sinun ilmoittaa siitä nykyiseen kotiseuraasi. Jos eroat nykyisestä kotiseurastasi, tulee sinun tehdä ilmoitus itse.
Jos valitset "Kyllä", niin saat osan vuotuisista laskuista (esim. jäsenmaksu) suoraan sähköpostiisi.