Tiedotustoimikunta

Puheenjohtaja
Juha Hölttä

050-355 3317
juha.holtta61@gmail.com

Kokoonpano 2020:

Hannu Lehman, Tommi Nikunen, Sari Mykkänen

Tiedotustoimikunta huolehtii muun muassa seuran kotisivujen kehittämisestä. Kotisivut ovat seuran tärkein tiedotuskanava ja niiden toiminnallisuutta yritetään parantaa sekä uutisointia tehostaa.

Päävastuu tästä on toimikunnalla, mutta tiedonvälitys paranee vain seuran jäsenten avulla ja aktiivisuudella. Yksikään uutinen tai kilpailutulos ei ilmesty itsestään lahdengolf.fi -sivuille.

Esimerkiksi tulokset kilpailuista, joiden kustannuksiin seura on osallistunut, tulee toimittaa välittömästi tapahtuman jälkeen Hannu Lehmanille joko tekstiviestillä  (0456313210) tai sähköpostilla (hannu.lehman@phnet.fi).

Ajankohtaisista asioista jäsenistöä informoidaan jatkossakin myös sähköpostilla, tekstiviestein sekä Facebookin välityksellä. Klubitalon sähköisen ilmoitustaulun käyttöä kehitetään. Svingi-jäsenlehti infopaketteineen ilmestyy e-versiona keväisin.

Näkyvyyttä Klubitalolla tai nettisivuilla 2020

INFOTAULULLA KOKO KAUSI VAIN 249 € (alv 0%)

Klubitalon aulassa olevassa infotaulussa nyt myynnissä mainospaikkoja. Taulu sijaitsee keskeisellä paikalla ja siinä näkyy mm. kenttien lähtöajat. Koko ruudun (1920x1080) kokoinen mainostila näkyy keskimäärin 300 kertaa päivässä.

Kotisivujemme yläbanneri (tämän sivun yläsosassa) 1300x300px mainospaikka 500 € / kausi (alv 0%)

Tiedustelut ja varaukset
Hannu Lehman
lehmanhannu@gmail.com

Lahden Golfin sosiaalisen median kanavat