Lahden Golf seniorit – infoa

Mukavaa kauden aloitusta. Vallitsevien olosuhteiden takia emme voineet järjestää yhteistä kokoontumista ennen avajaiskisaa, emmekä voineet pelata yhteislähtönä, joten tervetuliaisinfo tapahtuu näin paperilla.

Mestarilla pelataan kaikkiaan 9 viikkokilpailua edellisen vuoden tapaan, niin että kaikki pelaavat samalta tiiltä. Sarjoina miehet ja naiset HCP- ja PB-sarjat.
Kisällikentällä pidetään neljä viikkokisaa touko-elokuussa, joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona.

Seniori SM 70 pelataan Mestari kentällä 6.-7.7.2021, jolloin senioreita tarvitaan hoitamaan startteri- ja tulospalvelutehtäviä. Myös muutaman muun kisan startteritehtävät seniorit hoitavat, niistä informoidaan myöhemmin.

Kesän aikana järjestetään kaksi klubivierailua Tammergolfiin toukokuussa ja Jyväskylään elokuussa. Jyväskylän matkaan valitaan osallistujat, niin että Mestari-kentän viikkokisoihin ja erilaisiin tehtäviin osallituneet ovat ensisijalla.

Ryder cup pelataan 13.7.2021 Kanava Golfissa ja 20.7.2021 Lahden Golfissa.
Senioritoimikuntien ystävyysottelu Hartola Golf – Lahden Golf pelataan Hartolassa 17.8.
Kymmenen seuran ottelu pelataan Messilässä syyskuussa ja osallistujat valitaan viikkokisoihin osallistujista.
Sixpäki jatkuu myös entiseen tapaan, päivämäärät tarkentuvat myöhemmin.

ABC Golfin kanssa tehty sopimus valmennuksesta. Valmennusta järjestetään tiistai-iltoina neljän hengen ryhmissä, omavastuu 5 €. Järjestetään myös mahdollisuus henkilökohtaiseen opetukseen, kesto ½ tuntia erikseen varatulla ajalla ja omavastuu 10 €. Pelaaja voi varata yhden valmennusajan.

Senioreiden talous

Senioreiden saamat tulot koostuvat Mestari- ja Kisälli-kentällä pelattavista viikkokisojen kisamaksuista. Lisäksi tuloja saadaan osallistumalla seuran järjestämien kisojen tulospalveluun ja startteri tehtäviin. Kertyneitä tuloja käytetään jäsenille järjestettäviin matkoihin, avajaisten ja päättäjäisten tarjoiluihin ja viikkokisojen palkintoihin. Lisäksi senioreille järjestetään valmennusta talvella ja jos varoja riittää myös keväällä. Seuran jäsenmaksuja emme käytä toimintaamme, joten aktiivinen osallistuminen viikkokisoihin ja tehtäviin (tulospalvelu, startteritehtävät) takaavat mahdollisuuden järjestää erilaisia tapahtumia senioreille.

Risto Saren
Senioritoimikunta