Lahden Golfille jälleen voitto Future Tourilla: Leo Järvinen ykkönen Kotojärvellä

Lahden Golfin junioreiden kausi jatkui tiistaina ja torstaina Future Tourilla, kun osa junioreistamme osallistui Nurmijärven (Etelä-Länsi) ja osa Kotojärven (Etelä-Itä) osakilpailuihin.

Tiistain Nurmijärven osakilpailussa parhaiten menestyi peliryhmän Jesse Arbelius, joka sijoittui Easy18-sarjassa upeasti toiseksi. Jessen kertomuksen mukaan päivän ainoa haastava tilanne syntyi kuudennella väylällä, jossa agressiivinen hanhi vartioi Jessen palloa niin, ettei lähelle ollut asiaa. Tästäkin kuitenkin selvittiin.

Tyttöjen Elite-sarjassa Netta Ramponen pelasi oman ennätyksensä (79) ja oli mainiosti neljäs. Poikien Elite-sarjassa Lahden Golfia edusti Luukas Kruut. Tyttöjen Challenge-sarjassa Emma Romanoff kipusi hienosti kolmannelle sijalle ja Alissa Romanoff oli puolestaan viides.

Torstain osakilpailussa peliryhmän Leo Järvinen nappasi upean voiton Easy9-sarjassa 23 bogeypisteellä. Leon voittomarginaali oli viisi pistettä.

Poikien Elite-sarjassa Topi Lindström sijoittui hienosti viidenneksi (73/+1). Kalle Hinneri oli 17. ja Luukas Kruut 19. Tyttöjen Elite-Sarjassa Netta Ramponen jatkoi hyviä otteitaan sijoittuen kuudenneksi (81/+9) ja Lina Lindqvist oli puolestaan 8.

Tyttöjen Challenge-sarjassa Lahden Golfia edustivat Alissa Romanoff, Emma Romanoff ja Erica Kilponen. Poikien Challenge-sarjassa seuramme ainoa edustaja oli Lassi Järvinen. Pojat Red-sarjassa Ilmari Laakkonen oli komeasti neljäs ja Lahden Golfia samassa sarjassa edusti myös Lukas Asikainen.

Tulokset Nurmijärvi (tiistai 6.7.): https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2717375/results/2674252

Tulokset Kotojärvi (torstai 8.7.): https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2714336/results